![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета. Купих случай на разстояние Ebay с огромна страна фен. ![]() Отивам да се живее в Финикс най-скоро и мисля, че се нуждаят от повече (евтини) охлаждане Разполага с масивна нежелани вентилатор, задно фен (арго запомни размера Аз мисля, че 120) и предни вентилатора, който е обхванат от готин мощност ключ. Просто поръчал корсар 650 вата захранване, което ще бъде повече от достатъчно мощност и мисля, че фен на върха ще бъде добра идея. тук е въпрос ... Има ли начин да се добави аа фен слот? мога аз физически вземе тренировка и да направи такъв? и тъй като тя е доста родови и проста случай мога да намеря нов панел нагоре? делото е евтин, така messing нагоре няма да е твърде ужасно. Имам нужда от по-добро охлаждане, без големи разходи кинта ... е това е добра идея? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е голям фен, ти наистина се нуждаят от повече?
| |||
| |||
| като хибридна каза, Im не сигурен му наистина е необходимо, но все пак, ако искате да отидете напред, A dremel е най-добрият вариант |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нежеланите фен сте .. I havent още имам ръцете на един, но приятели казват, че тичам напред да мълчи, поради големината и все още се смени много въздух .. както MCTW каза нищо един dramel приучавам сортиране, ако искате да добавите повече фенове. или на "Пъзела" просто не забравяйте да покрият случая бяха вашите рязане с лента, така че да не драскотина боята работа .. моя добър приятел на Вашия ще обясни повече там> Вие можете да изтеглите безплатно и принтирай почти шаблон тя да стане по-лесно от тук> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Инсталиране на NVidia Ge сили 8600gt | Shrike2101 | Графика на карти & Монитори | 4 | 9 февруари 2009 03:37 |
| Силите Aero в Vista Ultimate | pete21 | Windows операционни системи | 1 | 12 Jan 2009 09:11 |
| Моят компютър случай modding | Rik | Случаи & Power Доставки | 18 | 25 Дек 2007 09:11 |
| Да имам Spwyware? Hehe | slipend | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 13 Авг 2007 07:08 |
| Какъв е случая modding? | Conred | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 Окт 2006 20:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |