![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. Koupil jsem vyztužit eBay s obrovským straně ventilátoru. ![]() Jedu se žije ve Phoenixu brzy a myslím, že potřebují více (levný) chlazení má mohutné boční ventilátor, zadní ventilátor (převýšení pamatovat velikost Myslím, že je to 120) a přední ventilátor, který je zahrnut do cool vypínač. Právě jsem objednal Corsair 650 Watt napájecí zdroj, který bude více než dostatečný výkon a myslím, že fanda na začátek bude dobré. tady je to otázka ... Existuje způsob, jak přidat aa fanoušek slot? může trvat i fyzicky vrtačka a jeden? nebo protože se jedná o poměrně obecné a jednoduché věci lze najít nového top panel? případě je levná umazávání až tak by neměl být příliš hrozné. i potřebu lepší chlazení bez výdajů na velké peníze ... je to dobrý nápad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ventilátor, který je obrovský, že jej opravdu potřebujete víc?
| |||
| |||
| stejně jako hybridní řekl, im ne jistý jeho opravdu nutné, ale přesto, pokud chcete jít vpřed, a dremel je nejlepší volba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boční ventilátor jste .. i havent ještě mám na ruce, ale přátelé říkají, že běží vedle tichého vzhledem k velikosti a posun ještě hodně vzduchu .. jako nic MCTW řekl jeden dramel zvyklý řešit v případě, že chcete přidat více fanoušků. nebo vykružovačka jen vzpomenout na případ byl váš řezání s páskou, aby nedošlo k poškrábání barva práci .. můj dobrý kámo bil wil vysvětlit více zde> můžete zdarma stáhnout a vytisknout z šablony, aby bylo snadné více zde> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html