μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Ωμής βίας περίπτωση modding. hehe

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 06:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου ρε παιδιά.
Αγόρασα μια υπόθεση off ebay με μια τεράστια πλευρά ανεμιστήρα.

Πάω να ζουν στο Phoenix σύντομα και πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερες (φθηνά) ψύξης

έχει ένα τεράστιο ανεμιστήρα πλευρά, ένα οπίσθιο ανεμιστήρα (επίκλιση θυμάμαι το μέγεθος νομίζω ότι είναι 120) και έναν εμπρόσθιο ανεμιστήρα που καλύπτεται από το δροσερό διακόπτη ισχύος. Απλά διέταξε Corsair 650 Watt τροφοδοτικό που θα είναι περισσότερο από αρκετή δύναμη και πιστεύω ανεμιστήρα πάνω θα είναι μια καλή ιδέα.

εδώ είναι το ερώτημα ...

Υπάρχει τρόπος για να προσθέσετε αα fan slot; Μπορώ φυσικά να κάνω ένα τρυπάνι και; ή επειδή είναι μια αρκετά γενική και απλή υπόθεση μπορώ να βρω μια νέα αρχή πάνελ; η υπόθεση είναι τόσο φθηνή Messing μέχρι να μην είναι τρομερό.

Χρειάζομαι καλύτερη ψύξη χωρίς μεγάλες δαπάνες δολάρια ... αυτό είναι μια καλή ιδέα;
Old 8η Ιουνίου 2009, 07:01
Διαχειριστής Ομάδα

Αυτό είναι τεράστιο ανεμιστήρα, που πραγματικά χρειάζονται περισσότερο;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8η Ιουνίου 2009, 13:23
Μέλος Ομάδα

όπως είπε υβριδικά, im βέβαιος ότι δεν τα πραγματικά απαραίτητη, αλλά εξακολουθεί να είναι, αν θέλετε να προχωρήσει, ένα dremel είναι η καλύτερη επιλογή
Old 8η Ιουνίου 2009, 15:42
Ομάδα Δωρητών

την πλευρά του ανεμιστήρα που έχετε .. i havent έχεις ακόμα τα χέρια μου σε μία, αλλά φίλους λένε ότι τρέχει δίπλα στο αθόρυβο λόγω του μεγέθους και ακόμη στροφή πολύ αέρα .. MCTW όπως είπε ένας dramel τίποτα δεν συνηθίζει ξεκαθαρίσουμε αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους οπαδούς. παζλ ή απλώς να θυμάστε να καλύψει την περίπτωση κατά την οποία σας κοπής με ταινία έτσι ώστε να μην την αρχή των εργασιών βαφής ..

καλό μου mate δισ. Wil εξηγήσει πιο εκεί>
μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να εκτυπώσετε από το πρότυπο για να γίνει πιο εύκολη από εδώ>
http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια! Εγκατάσταση Nvidia Ge Force 8600gt Shrike2101 Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 9ο Φεβ 2009 03:37
Δύναμη αεροσηράγγων σε Vista Ultimate pete21 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 12 Ιαν 2009 09:11
Τον υπολογιστή μου περίπτωση modding Rik Θήκες & Τροφοδοτικά 18 25 Δεκ. 2007 09:11
Έχω Spwyware; Hehe slipend Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 13 Αυγ 2007 07:08
Τι είναι η περίπτωση modding; Conred Γενική Συζήτηση Hardware 2 14 Οκτ 2006 20:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.