![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački. ja kupio slučaju off ebay s ogromnim strani navijač. ![]() Im 'idući u biti žive u phoenix uskoro i mislim da je potrebno više (jeftini) hlađenje ima masivan strani navijač, a stražnji ventilator (licemjerje sjećati veličinu mislim da je 120), a ispred ventilatora koji je pokriven od strane cool power prekidač. Upravo sam naložio gusar 650 Watt napajanja koja će biti više nego dovoljno snage i mislim navijate na vrhu ce biti dobra ideja. ovdje je pitanje ... Ima li neki način kako bi dodali fan slot aa? Mogu li uzeti fizički vježba i napraviti? ili jer je prilično generički i jednostavan slučaj mogu naći novi top panel? slučaj je jeftini messing up pa ne bi bilo previše strašno. trebam bolje hlađenje bez potrošnje velikih krupna sačma ... je to dobra ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je ogroman fan, ti stvarno treba više?
| |||
| |||
| poput hibridnog rekao, ne znam im svojim zaista potrebno, ali ipak, ako želite ići naprijed, a dremel je najbolja opcija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa strane ventilatora ste .. i luka je dobio još mi ruke na jednom, ali prijatelji kažu oni izvoditi uz tihu obzirom na veličinu i dalje guraju puno zraka .. kao MCTW ništa rekao jedan dramel navika izdvojiti ako želite dodati više obožavatelja. jigsaw ili samo sjetiti kako bi pokrili slučaj bio vaš rezanje s trakom kako ne bi izgrepsti bojite rad .. moja dobra drugarica bil će objasniti postoji više> možete besplatno download i print off predložak kako bi je se više od jednostavne ovdje> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Instaliranje Nvidia Ge Force 8600gt | Shrike2101 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 9. veljača 2009 03:37 |
| Force in Vista Ultimate Aero | pete21 | Windows Operating Systems | 1 | 12 siječanj 2009 09:11 |
| Moj pc case modding | Rik | Cases & Power Supplies | 18 | 25. prosinac 2007 09:11 |
| Jesam li dobio Spwyware? Hehe | slipend | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 13. kolovoz 2007 07:08 |
| Što je slučaj modding? | Conred | General Hardware Chat | 2 | 14. listopad 2006 20:33 |
| Thread Tools | |
| |