![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, srácok. Vettem egy eset le az eBay oldalán egy nagy rajongója. ![]() Én leszek élő Phoenix hamarosan, és hiszem, jobban kell (olcsó) hűtés van egy masszív rajongói oldalon, a hátsó ventilátor (cant emlékszem méretét azt hiszem, 120) és első ventilátor, amely fedezi a hűvös áramellátást. Csak rendelt Corsair 650 wattos tápegység, amely több mint elegendő erővel és úgy gondolom, a ventilátor a tetején lesz egy jó ötlet. itt a kérdés ... Van úgy, hogy add aa fan slot? tudom fizikailag megtesznek gyakorlat, és egy? vagy mivel ez egy meglehetősen általános és egyszerű eset lehet találni az új panel tetején? az ügy igen olcsó messing fel nem lenne túl rettenetes. Szükségem van a jobb hűtés nélkül kiadásainak nagy dolcsit ... ez egy jó ötlet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a ventilátor hatalmas, hogy tényleg szükség van még?
| |||
| |||
| mint a hibrid mondta, im nem biztos, hogy valóban szükséges, de még, ha tovább folytatódik, a DREMEL a legjobb választás |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az oldalsó ventilátor van .. i havent még van a kezében, hanem egy baráti mondják, fuss mellett csendes, mivel a méret és még sok elterelési a levegő .. MCTW szót sem szólt, mint egy dramel szokás sort, ha akarsz még rajongók. vagy csak a kirakós játék emlékszem hogy az ügy volt a vágás és a szalagot, hogy ne karcolja meg a festéket munkát .. jó haver bil wil megmagyarázni több van> Letöltheti szabad és kinyomtathatja a sablont, hogy könnyebb itt> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Telepítése egy Nvidia Ge Force 8600gt | Shrike2101 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 9. február 2009 03:37 |
| Force Aero a Vista Ultimate | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. január 2009 09:11 |
| My pc esetében Modding | Rik | Cases & Power Supplies | 18 | 25. december 2007 09:11 |
| Have I got Spwyware? Hehe | slipend | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 13. augusztus 2007 07:08 |
| Mi az az eset modding? | Conred | Általános fémáru Chat | 2 | 14. október 2006 20:33 |
| Téma eszközök | |
| |