![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys.
Aš nusipirkau ne eBay bylą didžiulis pusėje ventiliatorius. ![]() I'm going to gyventi Phoenix greičiau ir manau reikia daugiau (pigius) aušinimo jis turi didžiulį šalutinį ventiliatorių, galinio ventiliatorius (cant remember dydis I think it's 120) ir priekyje ventiliatorių, kurioms taikoma cool galios jungiklį. Aš tiesiog užsakyta Corsair 650 vatų elektros energijos tiekimo, kuris bus daugiau nei pakankamai galios, ir manau ant ventiliatoriaus bus gera idėja. Štai klausimas ... Ar yra būdas papildyti A. ventiliatoriaus lizdo? galiu fiziškai būti gręžimo ir padaryti viena? arba kadangi tai yra gana bendro pobūdžio ir paprastų pavyzdžių galima rasti naują viršutiniame tinklinio audeklo gabale? atveju yra pigūs, kad Messing up nebūtų pernelyg siaubinga. Man reikia geresnio aušinimo be išlaidų dideli pinigai ... tai yra gera idėja? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kad ventiliatoriaus yra didžiulis, jums tikrai reikia daugiau?
|
|||
|
|||
|
kaip sakė hibridas, im not sure jo tikrai reikia, bet vis dėlto, jei norite eiti į priekį, DREMEL yra geriausias variantas
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
šalutinis ventiliatorius turite .. i havent dar turiu savo rankas ant vienos, bet draugai sako, kad jie paleisti šalia tylėti dėl dydžio ir dar perėjimas iš oro daug .. kaip MCTW sakė nieko dramel wont sutvarkyti, jei norite pridėti daugiau gerbėjų. arba dėlionės tik prisimenu, kad tokiam atvejui buvo jūsų pjovimo juostos taip, kad nebūtų subraižyti dažai darbą ..
mano geras padėjėjas bil wil paaiškinti daugiau ten> Jūs galite nemokamai parsisiųsti ir atsispausdinti šabloną, kad būtų lengviau iš čia> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html