![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys. es nopirku gadījumā off ebay ar milzīgu sānu ventilatoru. ![]() Es esmu būs dzīvot Phoenix ātri un domāju, ka man vajag vairāk (lēti) dzesēšanas tai ir milzīgas sānu ventilatoru, rear fan (aprunāt atcerēties izmērs Es domāju, ka tas ir 120) un priekšējo ventilatoru, kas attiecas atdzist jaudas slēdzis. Es tikko lika korsārs 650 vatu elektroenerģijas piegādi, kas būs vairāk nekā pietiekami daudz jaudas, un es domāju, ka papildus ventilators būs laba ideja. šeit ir jautājums ... Vai ir veids, kā pievienot aa ventilatoru slot? varu fiziski ņem urbi un sniedz informāciju par vienu? vai kopš tā ir diezgan vispārējs un vienkāršu lietu var atrast jaunu augšējā panelī? Ja ir lēts tik messing up nebūtu pārāk briesmīgs. Man vajag labāku dzesēšanu netērējot lielas bucks ... tas ir laba ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ventilators ir milzīgs, jums patiešām ir nepieciešams vairāk?
| |||
| |||
| piemēram, hibrīdo teica, im nav pārliecināti, tā patiešām ir nepieciešama, bet tomēr, ja jūs vēlaties iet uz priekšu, DREMEL ir labākais variants |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sānu ventilatoru jums .. i havent vēl saņēma manu roku uz vienu gadu, bet draugi saka, ka darbojas pie klusa dēļ izmēra un joprojām maiņu daudz gaisa .. kā MCTW neko dramel paradis atrisināt, ja vēlaties pievienot vairāk fani. vai jigsaw vienkārši atcerēties, lai segtu lietā bija jūsu griešana ar lentu tā, lai nesaskrāpētu krāsu darbu .. mans labs palīgs bil wil paskaidrot vairāk tur> Jūs varat lejupielādēt bez maksas un izdrukāt veidni, lai to padarītu viegli no šejienes> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|