![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys. Kupiłem przypadku startu eBay z ogromnym strony wentylatora. ![]() I'm going to być mieszkający w Phoenix szybko i think i potrzebują więcej (tanie) chłodzenie ma ogromny strony wentylatora, tylnego wentylatora (cant remember rozmiar I think it's 120) oraz wentylator z przodu, który jest objęty cool zasilania. I właśnie zamówił Corsair 650 watt zasilacz, który będzie dużo więcej niż potrzeba mocy i myślę wentylatora na górze będzie dobrym pomysłem. Oto pytanie ... Czy istnieje sposób na dodanie aa wentylatora gniazda? Czy mogę zrobić fizycznie musztry i jedno? lub ponieważ jest to dość uniwersalne i proste przypadku mogę znaleźć nową górnym panelu? sprawa jest tak tanie messing up nie byłoby zbyt straszne. Potrzebuję lepszego chłodzenia bez dużych wydatków dolców ... to dobry pomysł? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten wentylator jest ogromny, naprawdę trzeba więcej?
| |||
| |||
| jak powiedział hybrydowe, im nie pewny jej naprawdę potrzebne, ale nadal, jeśli chcesz iść do przodu, a Dremel jest najlepszym rozwiązaniem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| strony wentylatora masz .. I havent got my jeszcze na jednej ręce, ale przyjaciele mówią one działać obok cichego uwagi na wielkość i nadal shift dużo powietrza .. MCTW jak powiedział jeden nic dramel wont wyjaśnić, jeśli chcesz dodać więcej fanów. lub układanki tylko pamiętać, aby pokryć swoje sprawy były cięcia z taśmy, tak aby nie porysować farby pracy .. mój dobry oficer bil wil wyjaśnić więcej> można pobrać i wydrukować wolne od szablonu, aby uczynić ją bardziej łatwo tutaj> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Zakładki |