![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti. Am cumparat un caz de pe ebay cu o mare parte fan. ![]() voi fi în viaţă Phoenix în curând şi că am nevoie de mai mult (ieftine) de răcire are un ventilator masiv parte, un fan spate (cant amintesc de mărimea cred că este 120) şi un ventilator de fata, care este reglementat de către puterea de a comuta misto. Tocmai am comandat un pirat 650 watt alimentare cu energie, care va fi mai mult decât suficient de putere şi cred că un fan de pe sus va fi o idee bună. aici e problema ... există o cale de a adăuga aa fan slot? pot sa iau un exerciţiu fizic şi să facă o? sau, deoarece este una destul de generic şi simplu caz pot găsi un nou început panou? cazul este atât de ieftine joc până nu ar fi prea oribil. Am nevoie de mai bine de răcire fără cheltuieli mari de dolari ... aceasta este o idee bună? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest ventilator este imens, chiar au nevoie de mai mult?
| |||
| |||
| hibrid a spus ca, im nu sure său adevărat necesare, dar încă, dacă doriţi să mergeţi mai departe, un dremel este cea mai bună opţiune |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| reacţiile pe care le-aţi fan .. i havent luat încă pun mana pe un dar spun prietenii ei fugi de lângă silenţios, datorită dimensiunii şi încă o mulţime de schimbare de aer .. MCTW a spus ca nimic nu o dramel obiceiul fel dacă doriţi să adăugaţi mai multe fani. sau un puzzle amintesc doar pentru a acoperi caz au fost tăiere cu bandă, pentru a nu zgâria vopseaua de lucru .. colega mea bun bil va explica mai multe acolo> îl puteţi descărca gratuit de pe şablon de imprimare şi pentru al face mai uşor de aici> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Marcaje |