![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. Koupil jsem vyztužit eBay s obrovským strane ventilátora. ![]() Jedu sa žije v Phoenixu čoskoro a myslím, že potrebujú viac (lacný) chladenie má mohutné bočné ventilátor, zadný ventilátor (prevýšenie pamatovat veľkosť Myslím, že je to 120) a predné ventilátor, ktorý je zahrnutý do cool vypínač. Práve som objednal Corsair 650 Watt napájací zdroj, ktorý bude viac než dostatočný výkon a myslím, že fanúšik na začiatok bude dobré. tady je to otázka ... Existuje spôsob, ako pridať aa fanúšik slot? môže trvať aj fyzicky vŕtačka a jeden? alebo pretože sa jedná o pomerne všeobecné a jednoduché veci možno nájsť nového top panel? prípade je lacná umazávání až tak by nemal byť príliš hrozné. aj potrebu lepšie chladenie bez výdavkov na veľké peniaze ... je to dobrý nápad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ventilátor, ktorý je obrovský, že ho naozaj potrebujete viac?
| |||
| |||
| rovnako ako hybridné povedal, im ne istý jeho naozaj potrebné, ale napriek tomu, ak chcete ísť vpred, a Dremel je najlepšia voľba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bočný ventilátor ste .. i havent ešte mám na ruke, ale priatelia hovoria, že beží vedľa tichého vzhľadom k veľkosti a posun ešte veľa vzduchu .. ako nič MCTW povedal jeden dramel zvyknutý riešiť v prípade, že chcete pridať viac fanúšikov. alebo vykružovačka len spomenúť na prípad bol váš rezanie s páskou, aby nedošlo k poškrábání farba prácu .. môj dobrý kamoš bil wil vysvetliť viac tu> môžete zadarmo stiahnuť a vytlačiť z šablóny, aby bolo ľahké viac tu> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Inštalácia Nvidia Ge force 8600gt | Shrike2101 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 9. február 2009 03:37 |
| Aerodynamické sily vo Vista Ultimate | pete21 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. januára 2009 09:11 |
| Môj prípad PC modding | Rik | Prípady & Napájacie zdroje | 18 | 25. decembra 2007 09:11 |
| Mám Spwyware? Hehe | slipend | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 13. august 2007 07:08 |
| Čo je to prípad modding? | Conred | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. októbra 2006 20:33 |
| Thread Tools | |
| |