![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
хеј момачки.
ја купио случају офф ебаы са огромним страни навијач. ![]() Им 'идући да буде живе у Пхоеникс ускоро и мислим да је потребно више (јефтини) хладјење има масиван страни навијач, а стражњи вентилатор (лицемјерје сећати величину мислим да је 120), а испред вентилатора који је покривен од стране цоол поуер прекидач. Управо сам наложио гусар 650 Уатт напајања која ће бити више него довољно снаге и мислим навија на врху це бити добра идеја. овде је питање ... Има ли неки начин како би додали фан слот аа? Могу ли узети физички вежба и направити? иначе јер је прилично генеричке и једноставан случај могу наћи нови топ панел? случај је јефтини мессинг уп па не би било превише страшно. требам боље хладјење без потрошње великих крупна сачма ... је то добра идеја? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је огроман фан, ти стварно треба више?
|
|||
|
|||
|
попут хибридног рекао, не знам им својим заиста потребно, али ипак, ако желите да иде напред, а дремел је најбоља опција
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
са стране вентилатора сте .. и лука је добио још ми руке на једном, али пријатељи кажу они изводити уз тиху обзиром на величину и даље гурају пуно ваздуха .. као МЦТУ ништа рекао један драмел навика издвојити ако желите да додате више обожаватеља. јигсау или само сетити како би покрили случај био ваш сечење са траком како не би изгребати бојите рад ..
моја добра другарица бил ће објаснити постоји више> можете бесплатно доунлоад и штампај офф шаблон како би је се више од једноставне овде> хттп://ууу.мнпцтецх.цом/Фан_Грилл_Темплатес.хтмл