![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar. Ben büyük bir tarafında yelpaze ile eBay bir durumda aldım. ![]() Ben Phoenix kısa süre içinde yaşam olacak yaşıyorum ve i () soğutma ucuz daha ihtiyacım var bir tarafı büyük hayranıyım, bir arka hayranıyım (cant boyutunu Hatırlıyorum var 120 bence) ve bu güzel güç düğmesi kapsamında bir ön hayranıyım. Ben sadece bu yeterli güç ve daha fazla olacak bir korsan gemisi 650 Watt güç kaynağı sipariş üzerine hayranıyım iyi bir fikir olacağını düşünüyorum. Burada bir soru ... Orada AA hayranıyım yuvası eklemek için bir yolu nedir? Ben fiziksel bir tatbikat alabilir ve bir yapmak? veya bu yana yeni bir üst paneli bulabilirsiniz oldukça genel ve basit bir durum? durumunda ucuz çok da kötü olmaz karıştırmasını olduğunu. Daha büyük paralar ödemeden soğutma ihtiyacı ... Bu iyi bir fikir mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu yelpaze çok büyük, çok daha fazla ihtiyacımız var?
| |||
| |||
| gibi melez söyledi eğer devam etmek isterseniz, değil emin onun gerçekten gerekli, ama yine de, im, bir dremel en iyi seçenek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sen .. sahip yan hayranıyım I havent ama benim eller var ama arkadaşlar yayınlanmadan söylemek boyutunu dolayı sessiz hala hava çok .. vardiya sonraki olarak MCTW hiç bir dramel alışkanlık ayırmak isterseniz daha fazla taraftar eklemek söyledi. veya sadece durumda kapağı unutmayın parçalı bant ile kesme olarak .. boya eser sıfırdan için değildi benim iyi dostum Bil wil daha var açıklamak> ücretsiz ve indirebilirsiniz kapalı daha buradan kolaylaştırmak için şablon baskı> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html