![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей хлопці.
Я купив випадку Off Ebay з величезним вентилятором стороні. ![]() Я збираюся жити в Феніксі найближчим часом і думаю, мені потрібно більше (дешеві) охолодження вона має масовий вентилятор боку, задній вентилятор (Cant пам'ятаю розміру Я думаю, це 120) і передній вентилятор, який покривається Cool вимикач. Я просто замовив Corsair 650 Вт блок живлення, яка буде більш ніж достатньо, і я думаю, вентилятор на вершині буде хорошою ідеєю. Ось у чому питання ... чи є спосіб додати слотом А. вентилятор? може я фізично взяти дрель і зробити один? або, оскільки вона є досить загальним і простим випадку я можу знайти нові верхньої панелі? випадок такого дешевого до Мессінг не було б занадто жахливо. Мені потрібна більш ефективного охолодження, не витрачаючи великі гроші ... Чи є це гарною ідеєю? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це є величезним вентилятором, вам дійсно потрібно більше?
|
|||
|
|||
|
як гібридні сказав їм не впевнений, що його дійсно необхідно, але все ж, якщо ви хочете йти вперед, DREMEL є найкращим варіантом
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
боку вентилятор у вас є .. Я ще не отримав гавань мої руки на одну, а друзі кажуть, що працювати поруч з мовчали з-за розміру і ще зсуву багато повітря .. як MCTW нічого не сказав dramel звичай розібратися, якщо ви хочете додати більше прихильників. Головоломка або просто пам'ятаю, щоб охопити випадок був вашим різання з стрічкою, щоб не подряпати фарбу роботі ..
Мати моя хороша Бив Віль пояснити Перейти> Ви можете безкоштовно завантажити та роздрукувати шаблон, щоб зробити його більш легким тут> http://www.mnpctech.com/Fan_Grill_Templates.html