![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наред с останалите кит за потребителски изгради Търся най купуваш Coolmaster кавалер 3 но не мога да си как бих годни оптично устройство в предната част от него ..? Защото всичко изглежда да е един плавен табела, без да казват сменяемите части от предния панел, или flappy определени битове (като по-нова Dells) Аз не искам да имам специално за намаляване на дупка себе си ... Благодаря, Оли.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато отворите вратата редовни заливи се разкриват Един OEM устройството ще разполага с всички пластмасови върху предната част.
| |||
| |||
| О този срам .. Харесва ми системата на моя Dell Inspiron 531, където можете да добавяте / променяте карам, и има външен бутон, че настоява тояга, на свой ред натискане на бутона на действителната самото шофиране, когато се отваря тавата тя настоява за определяне на малко врата. Скрива тези лоши стикери, и brail стил лога т.н., също и промени в пластмасови текстура (или метал)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие все още не виждате диск или нещо такова, това е само на предните врати, вие го отворите, когато трябва да отида на дискове, а след това го затворите отново, за да скриете ги.
| |||
| |||
| Да .. Просто моментално падна в любов с Inspiron Пътят ![]() Бих го използват, вместо да купуват друг случай, но явно Dell на въздушния поток не е голям, така че предполагам, както аз съм пускането на повече и по-мощен комплект вътре в случая, както и неговите не точно готино в момента ... .. Ill стик с кавалер ..
|
| |||
| |||
| Да, Dell случаи не са rearly за ъпгрейди. И всъщност, не са Dell дънни платки различна форма фактор, все пак? така че не съм сигурен може да се определи стандарт ATX дънна платка в нея, или са Dell промени, които сега? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че Dell да са склонни да използват по-често mobo размери сега.
| |||
| |||
| Най-малко те са започнали правиш somethings правото тогава. |
|
| |||
| |||
| За да бъдем честни не съм имал проблем с Dell в моя живот. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Бях потресен от премията Имам платен в миналото, за Dell ...
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оптично устройство DVD-та, но не признава, CD-та | VJH | Дискове & сменяемите носители | 3 | 30 септември, 2009 15:45 |
| CentOS 5,3 не "виждат" DVD оптично устройство?!? | dunc2610 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 23rd май 2009 г. 16:35 |
| Довършителни нов компютър натрупване нужда HD, gpu, както и оптично устройство | theicfire | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Dec 2008 03:16 |
| Оптичен вход високоговорители? | thingie2 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 30 ноември, 2008 година 18:11 |
| Закупуването на нов твърд диск | PyroTails | Дискове & сменяемите носители | 2 | 26 Дек 2007 09:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |