![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Spolu s ostatními kit pro vlastní sestavení Hledám na nákup Coolmaster Cavalier 3 ale nemohu pracovat, jak bych se vejít jeden optický disk do před ním ..? Vzhledem k tomu, že to všechno se zdá být jedním z hladkého plechu, bez říct vyjímatelná kusů na čelním panelu, nebo dolů flappy bitů (jako novější Dells) I don't want to zejména musejí snížit díra sám ... Díky, Ollie.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když otevřete dveře pravidelné zálivy jsou odhalil, OEM disk bude mít všechny plastové na přední straně.
| |||
| |||
| Ach to je škoda .. Líbí se mi ten systém na mém Dell Inspiron 531, kde si můžete přidat / změnit disky, a je externím tlačítkem, které posouvá holí, zase tlačí tlačítka na skutečném disku sám, když se otevře zásobník je tlačí dolů trochu dveře. Skryje ty ošklivé nálepky, a brail stylu loga atd., také změny v plastových textury (nebo kov)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste stále nevidíte disky nebo cokoliv, je to jen přední dveře, otevřete ji, když se budete muset dostat na disky, zavřete ji skrýt pryč.
| |||
| |||
| Jo .. Jen okamžitě se zamiloval do Inspiron cesta ![]() Chtěl bych použít, namísto nákupu jiné věci, ale zřejmě Dell proudění není velký, takže myslím, jak jsem uvedení více výkonný kit vnitřní věci, a jeho ne zrovna cool ve chvíli, ... Ill .. hůl s Cavalier ..
|
| |||
| |||
| Ano, Dell případy nejsou rearly pro upgrade. A skutečně, nejsou Dell motherboardy jiné form factor vlastně je? tak si nejsem si jistý, že by mohla stanovit standardní ATX desky v něm, nebo jste změnil Dell, která nyní? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Dell se mají tendenci používat více společných mobo velikostí nyní.
| |||
| |||
| Alespoň, že začali dělat somethings právo potom. |
|
| |||
| |||
| Abychom byli spravedliví jsem nikdy neměl problém s dell v mém životě. |
|
| |||
| |||
| Citace:
A byla jsem zděšena na prémii jsem věnovala v minulosti, pro Dell ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Optická mechanika je si vědom Dvds, ale ne CD | VJH | Drives & Removable Media | 3 | 30.září 2009 15:45 |
| CentOS 5.3 není "vidět" optické mechaniky DVD?!? | dunc2610 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 23. května 2009 16:35 |
| Dokoncení stavět nový počítač potřebujete-hd, GPU, a optické mechaniky | theicfire | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. prosince 2008 03:16 |
| Optický vstup reproduktory? | thingie2 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 30. listopadu 2008 18:11 |
| Nákup nového pevného disku | PyroTails | Drives & Removable Media | 2 | 26. prosinec 2007 09:23 |
| Thread Nástroje | |
| |