![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μαζί με το υπόλοιπο πακέτο για έθιμο οικοδομήσουμε Ψάχνω κατά την αγορά ενός Coolmaster Cavalier 3 αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστεί τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελα να εγκαταστήσει Optical Drive στο μπροστά της ..;
Γιατί όλα φαίνεται να είναι μία καλή πλάκα, που δεν λένε αφαιρούμενα τεμάχια στην μπροστινή πλευρά, ή flappy ορίζονται bits (όπως και τα νεότερα Dells) Δεν θέλουν να έχουν ιδιαίτερα για τη μείωση της μία τρύπα εγώ ... Ευχαριστώ, Ollie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Όταν ανοίγετε την πόρτα τακτική όρμους αποκαλύπτονται, η ΚΑΕ οδήγησης θα πρέπει να διαθέτει όλα τα σχετικά με τα πλαστικά τα εμπρός.
|
|||
|
|||
|
Ω thats κρίμα .. Μου αρέσει το σύστημα μου για Dell Inspiron 531, όπου μπορείτε να προσθέσετε / αλλάξετε τις μονάδες, και έχει μια εξωτερική κουμπί που ωθεί μία ράβδο, με τη σειρά του πιέζει το κουμπί με την πραγματική οδήγηση ίδια, όταν ανοίγει το δίσκο αυτό ωθεί μια μικρή πόρτα.
Δορές αυτές άσχημη αυτοκόλλητα, λογότυπα και brail στυλ κ.λπ., επίσης, αλλαγές σε πλαστικές υφή (ή μέταλλο)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
μπορείτε ακόμα δεν βλέπω την drives ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς ένα μπροστινή πόρτα, θα ανοίξει, όταν χρειάζεται για να φτάσουμε στο drives, στη συνέχεια, κλείστε το ξανά για να αποκρύψετε τους απομακρύνει.
|
|||
|
|||
|
Ναι .. Απλά άμεσα αγάπησε με το Inspiron τον τρόπο
![]() Θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσετε, αντί να αγοράζει μία άλλη υπόθεση, αλλά προφανώς η Dell του αέρα δεν είναι μεγάλη, γι 'αυτό είμαι μάντης για την όλο και πιο ισχυρό σετ εντός της υπόθεσης, και τα δροσερά δεν ακριβώς τη στιγμή ... .. Κακή κολλήσει με την Cavalier ..
|
|||
|
|||
|
Yea, Dell υποθέσεις δεν είναι rearly για αναβαθμίσεις. Και πράγματι, δεν είναι Dell Μητρικές διαφορετική μορφή παράγοντας που ούτως ή άλλως; Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα μπορούσε να καθορίσει ένα πρότυπο ATX μητρικής πλακέτας σε αυτό, ή η Dell έχει αλλάξει αυτό τώρα;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Νομίζω ότι η Dell κάνει την τάση να χρησιμοποιούν πιο συχνά mobo μεγέθη τώρα.
|
|||
|
|||
|
Τουλάχιστον αυτές έχουν αρχίσει να κάνουν somethings δικαίωμα τότε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να είμαστε δίκαιοι Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την Dell στη ζωή μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ήμουν στη φρίκη της πριμοδότησης που καταβάλλεται κατά το παρελθόν, για Dell ...