![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zajedno s ostatkom kit za običaj graditi Tražim na kupnju Coolmaster Cavalier 3 ali ja ne mogu raditi kako bih stati optički pogon u ispred njega ..? Budući da se sve to čini se da jedan glatkom pločom, bez reci uklonjivim komada na prednjoj ploči, ili dolje flappy bita (kao što su noviji Dells) Ja ne želim posebno morati izrezati rupu sebe ... Hvala, Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada otvorite vrata regularna uvale su otkrila je OEM disk će imati sve plastike na prednjoj strani.
| |||
| |||
| Oh taj sram .. Sviđa mi se sistem na moj Mala dolina Inspiron 531, gdje možete dodati / promijeniti diskove, i ima vanjsku gumb koji gura palicom, pak guranje gumb na stvarni pogon sebi, kad se otvara ladicu gura ga malo prema dolje vrata. Sakriva one neugodne naljepnice i logotipe brail stil itd., i promjene u plastičnim tekstura (ili metalnog)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| još uvijek ne vidite diskove ili bilo što, to je samo ulazna vrata, vi otvorite je kad trebate doći u pogone, a zatim zatvorite Internet opet sakriti ih.
| |||
| |||
| Aha .. Samo odmah se zaljubio u Inspiron na putu ![]() Ja bih ga koristiti, umjesto da kupuju drugom slučaju, ali očigledno Dell's protok zraka nije veliki, tako da mislim kako sam sve više i više stavljajući snažan kit u slučaju i njegove ne baš cool u ovom trenutku ... .. Ilinois stick sa Cavalier ..
|
| |||
| |||
| Da, Dell slučajeva nisu rearly napravio za nadograđuje. A zapravo, nisu Dell Matične ploče različitu formu faktor anyway? tako da nisam siguran da možeš popraviti standard ATX matične ploče u njemu, ili su Dell promjena koje sada? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je to Dell tendencijelno koristiti više zajedničkih mobo veličinama sada.
| |||
| |||
| Barem su počeli radiš somethings pravo zatim. |
|
| |||
| |||
| Kako bi bili pravedni nikad nisam imao problema sa Dell u mom životu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
I ja sam bio užasnut na premije sam platio u prošlosti, za Dell ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Optical Drive priznala Dvds ali ne Cds | VJH | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 30 rujan 2009 15:45 |
| CentOS 5,3 ne "vide" DVD optički pogon?!? | dunc2610 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 23. svibanj 2009 16:35 |
| Završava se izgraditi novo računalo morati-HD, GPU i optički pogon | theicfire | General Hardware Chat | 1 | 5. prosinac 2008 03:16 |
| Optički ulaz zvučnike? | thingie2 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 30. studeni 2008 18:11 |
| Kupujete novi tvrdi disk | PyroTails | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 26. prosinac 2007 09:23 |
| Thread Tools | |
| |