![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mellett a többi készlet szokás építeni I'm looking at vásárolt Coolmaster Cavalier 3 de nem tudom ki, hogyan lenne alkalmas az optikai meghajtó az elõtte ..? Mert minden úgy tűnik, hogy egy sima lemezt, nem mondom kivehető darab az elülső panelen, vagy le flappy bit (például újabb Dells) Én nem akarom, hogy különösen a vágott lyukat magam ... Köszönöm, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor nyílt az ajtó rendszeres öböl kiderült, egy OEM-meghajtó lesz a műanyag a front.
| |||
| |||
| Oh thats a shame .. Nekem tetszik a rendszer az én Dell Inspiron 531, hol lehet hozzáadni / változtatni a meghajtó, és azt egy külső megnyomja a gombot, hogy a rudat, viszont nyomja a gombot, az aktuális meghajtót is, ha a tálca nyitja meg nyomja le egy kicsit ajtó. Elrejti a gonosz matricák és emblémák brail stílus stb szintén változásokat műanyag textúra (vagy fém)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még mindig nem látja a meghajtókat, vagy ilyesmi, ez csak egy ajtó van nyitva, ha kell jutnunk, hogy a meghajtókat, majd csukd be újra elrejteni õket.
| |||
| |||
| Igen .. Csak azonnal beleszeretett a Inspiron útja ![]() Azt használja, ahelyett, hogy egy másik esetben a felvásárlást, de nyilván Dell légáramlást nem nagy, ezért azt hiszem, én vagyok a nagyobb és nagyobb teljesítményűek Kit belül a helyzet, és nem igazán klassz ebben a pillanatban ... Ill .. marad a Cavalier ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Igen, a Dell esetek nem rearly tenni frissítéseket. És valóban, nem Dell Alaplapok más formában tényező anyway? így nem vagyok biztos benne, hogy rögzíti a szabványos ATX alaplap benne, vagy a Dell változás, hogy most? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, a Dell nem hajlamosak használatára közös mobo méretű most.
| |||
| |||
| Ezek legalább elkezdték ezt asok majd jobbra. |
|
| |||
| |||
| Ahhoz, hogy valós, amit soha nem volt probléma a Dell az életemben. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És én elszörnyedt a támogatást már kifizették a múltban, a Dell ...