![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יחד עם שאר Kit עבור Custom לבנות אני מסתכל לקנות Coolmaster אביר 3 אבל אני לא יכול לעבוד איך הייתי בכושר כונן אופטי אל מול אותה ..?
בגלל זה הכל נראה צלחת אחת חלקה, ללא חתיכות נשלף אומרים על הפאנל הקדמי, או flappy למטה BITS (כמו חדש יותר Dells) אני לא רוצה במיוחד צריכים לחתוך חור עצמי ... תודה, אולי.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כאשר אתה פותח את הדלת קבוע bays הם גילו, הכונן של OEM יהיה כל פלסטי בחזית.
|
|||
|
|||
|
Thats אוי חבל .. אני אוהב את המערכת שלי של Dell Inspiron 531, בו אתה יכול להוסיף / לשנות את הכוננים, והיא כוללת לחצן חיצוני אשר דוחף את רוד, בתורו דוחפים את עצמם על לחצן הכונן עצמו, כאשר מגש נפתח דוחף אותו קצת למטה דלת.
מסתירה אותם נורא המדבקות, ואת סגנון brail לוגו וכו ', גם שינויים טקסטורה פלסטיק (או מתכת)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה עדיין לא רואה את הכוננים או משהו כזה, זה רק מול הדלת, כאשר אתה פותח אותו אתה צריך להגיע הכוננים, אז לסגור אותו שוב כדי להסתיר אותם.
|
|||
|
|||
|
כן .. פשוט נפל מיד אוהבת את הדרך של Inspiron
![]() הייתי משתמש בו, במקום לקנות עוד מקרה, אבל ככל הנראה של Dell airflow הוא לא גדול, אז אני מניח שכן אני לשים יותר ויותר חזקים Kit בתוך התיק, ואת לא בדיוק ברגע זה מגניב ... .. חולה מקל עם אביר ..
|
|||
|
|||
|
כן, Dell המקרים אינם rearly שבוצעו עבור שדרוגים. בנוסף, למעשה, הם לא של Dell motherboards טופס גורם אחר בכל זאת? לכן אני לא בטוח שאתה יכול לתקן את לוח האם ATX רגיל בו, או כי יש Dell שונה כעת?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני חושב לעשות Dell נוטים להשתמש יותר נפוץ mobo הגדלים עכשיו.
|
|||
|
|||
|
לפחות הם התחילו לעשות somethings זכות אז.
|
|
|
|||
|
|||
|
כדי להיות הוגן אני כבר לא הייתה בעיה עם Dell בחיי.
|
|
|
|||
|
|||
|
גם אני לא, עד הסתכלתי Custom PC, אבל לפני שאתה שנבנו עבור אתרים אמש (בעצם גדול של Dell עם יותר בחירה)
והייתי horrified בבית Premium יש לי שילם בעבר עבור דל ...