![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kartu su poilsio komplektas pagal užsakymą sukurti Aš ieškau ne pirkti Coolmaster Cavalier 3 bet aš negaliu dirbti, kaip norėčiau tinka Optinis įrenginys į jį visą ..?
Nes visa tai yra vienas sklandžiai plokštė, be pasakyti nuimamas gabalus ant priekinio skydelio arba nukaręs nustatantis bitų (pvz., naujesnę Dells) Aš ne itin nori turėti sumažinti anga save ... Ačiū, Ollie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atidarius duris reguliariai aikštelės yra atskleidė, OEM vairuoti turės visus ant priekinio plastiko.
|
|||
|
|||
|
O Thats a shame .. Man patinka mano sistemos Dell Inspiron 531, kur Jūs galite pridėti / pakeisti diskus, ir ji turi išorinį mygtuką, kuris verčia lazdelės, savo ruožtu, spausdami mygtuką tikrasis vairuoti pati, kai padėklas atidaro verčia šiek tiek žemyn durys.
Slepia tas bjaurus lipdukai ir Gita stiliaus logotipai ir tt, taip pat pakeisti plastikiniai tekstūra (arba metalas)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs vis dar nematote diskų ar ką nors, tai tik durų, atidarote jį, kai jums reikia nuvykti į diskus, uždarykite ją vėl paslėpti juos šalin.
|
|||
|
|||
|
Yeah .. Tiesiog iškart įsimylėjo Inspiron kelias
![]() Norėčiau naudoti jį, o ne pirkti kitoje byloje, bet, matyt, "Dell" oro srautas nėra didelis, todėl manau, kaip aš išleisti vis daugiau ir daugiau galingas komplektas viduje atveju, ir jos ne visai cool metu ... .. Ill stick with Cavalier ..
|
|||
|
|||
|
Taip, Dell atvejais nėra rearly numatyti atnaujinimus. Ir iš tikrųjų, nėra "Dell" Portatiles skirtingos formos koeficientas anyway? so I'm not sure galite nustatyti standartinę ATX plokštės į jį, ar Dell pasikeitė, kad dabar?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Manau Dell daryti linkę naudoti daugiau bendrų MOBO dydžių dabar.
|
|||
|
|||
|
Jie bent jau pradėjo daryti septyniasdešimties teisę tada.
|
|
|
|||
|
|||
|
Turi būti sąžiningai Aš niekada neturėjo problemų su mano gyvenimo Dell.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Ir aš Siaubo metu premija turiu sumokėti anksčiau, "Dell ...