![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kopā ar pārējo komplekts pasūtījuma būvēt Es meklēju iepirkšanas laikā Coolmaster Cavalier 3 bet es nevaru strādāt, kā es būtu piemērots DZIŅA vērā tā priekšā ..? Jo tas viss šķiet vienā paņēmienā plate, bez teikt noņemamu gabalu uz priekšējā paneļa, vai flappy nosaka bitu (piemēram, jaunākās Dells) Man ne īpaši vēlas, lai samazinātu caurums pats ... Paldies, Ollie.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atverot durvis regulāri līči ir atklājis, OEM diska būs visi plastmasas uz priekšu.
| |||
| |||
| Oh thats kauns .. Man patīk sistēma uz manu Dell Inspiron 531, kur jūs varat pievienot / nomainīt diskus, un tā ir ārējā poga, kas nospiež stienis, savukārt, spiežot pogu faktisko vadīt sevi, kad paplāte ver nospiež noteikti maz durvis. Slēpj tās vētraina uzlīmes un brail stils logotipi utt, mainās arī plastmasas faktūra (vai metāla)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs vēl neredzat diskus vai jebko citu, tas ir tikai priekšā durvis, atveriet to, kad vajadzēs nokļūt līdz diskus, tad tuvu tam vēlreiz paslēpt līdzi.
| |||
| |||
| Yeah .. Vienkārši uzreiz iemīlēja Inspiron ceļš ![]() Es gribētu to izmantot, nevis pērk citas lietas, bet acīmredzot Dell gaisa plūsma nav liels, tāpēc es domāju, kā es esmu liekot vairāk un jaudīgākas komplekta iekšpusē lieta, un tās nav gluži vēsumā moments ... .. Ill stick ar Cavalier ..
|
| |||
| |||
| Jā, Dell gadījumi nav rearly jāparedz modernizācijai. Un faktiski, nav Dell motherboards dažādu form factor anyway? tāpēc es neesmu pārliecināts, ka jums varētu noteikt standarta ATX mātesplatē, vai ir Dell mainījusies, ka tagad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka Dell do mēdz izmantot biežāk MOBO izmērs tagad.
| |||
| |||
| Vismaz viņi sākuši darīt somethings labi tad. |
|
| |||
| |||
| Lai būtu taisnīgi man nekad nav bijusi problēma ar dell manā dzīvē. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Un es paniski baidās par piemaksu man ir jāmaksā pagātni Dell ...
![]() |
|
| Bookmarks |