![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wraz z resztą zestaw niestandardowych budować I'm looking na zakup Coolmaster Cavalier 3 ale nie mogę pracować, jak będę pasują optycznych Drive do przodu to ..? Ponieważ to wszystko wydaje się być jednym gładkie płytki, bez powiedzieć odłączalnego sztuk na panelu lub w dół flappy bitów (np. nowszy Dells) I nie chcą mieć w szczególności na zmniejszenie dziury siebie ... Dzięki Ollie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po otwarciu drzwi regularne zatoki są wykazało OEM napędu wszystkich plastikowych z przodu.
| |||
| |||
| Oh thats wstyd .. Podoba mi się system na moim Dell Inspiron 531, gdzie można dodawać / zmieniać dyski i posiada zewnętrzną przycisk, który popycha pręt z kolei naciśnięcie przycisku na rzeczywistej dysku się, gdy zasobnik otwiera popycha go nieco w dół drzwi. Ukrywa tych nieprzyjemnych naklejek i zwijać stylu logo itd., a także zmiany w plastikowych tekstury (lub metalowych)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nadal nie widzisz dyski lub czegokolwiek, to tylko drzwi, można je otworzyć, kiedy jest potrzebny, aby uzyskać dostęp do dysków, a następnie zamknij go ponownie, aby je ukryć.
| |||
| |||
| Tak .. Wystarczy od razu zakochał się w jego drodze do Inspiron ![]() Chciałbym go używać zamiast kupowania innej sprawie, ale najwidoczniej Dell's powietrza nie jest duże, więc myślę, tak jak Ja jestem z większym i bardziej potężnym zestaw wewnątrz przypadku, a nie jej cool dokładnie w chwili ... Ill .. trzymać się Cavalier ..
|
| |||
| |||
| Tak, Dell przypadkach nie są rearly dla uaktualnień. I rzeczywiście, nie są płyty główne firmy Dell innej formie czynnikiem anyway? so I'm not sure można ustalić standardowe płyty głównej ATX w nim, lub Dell, że teraz zmienił? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że Dell nie skłaniają do korzystania z bardziej powszechne Mobo rozmiarów teraz.
| |||
| |||
| Przynajmniej oni zaczęli robi somethings prawo następnie. |
|
| |||
| |||
| Aby być sprawiedliwe Nigdy nie miał problemu z firmą Dell w moim życiu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I był przerażonym na Mam premii wypłaconych w przeszłości, do Dell ...
![]() |
|
| Zakładki |