![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Împreună cu restul de kit pentru personalizat construi Caut la cumpărarea unei Coolmaster Cavalier 3 dar nu pot să funcţioneze cum am ar potrivi o Optical Drive în fata de ea ..? Pentru ca totul pare a fi o placa buna, cu nici un cuvânt de spus amovibil piese de pe panoul frontal, sau flappy jos biţi (la fel ca mai nou Dells) Eu nu doresc să aibă în special pentru a face o gaura de mine ... Multumesc, Ollie.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Când deschideţi uşa regulate golfurile sunt revelate, un OEM unitate va avea toate din plastic de pe front.
| |||
| |||
| Oh thats pacat .. Îmi place de sistem de pe Dell Inspiron 531, în cazul în care aveţi posibilitatea să adăugaţi / modificaţi-drive, si are un buton extern care împinge o baghetă, la rândul său, împingând pe butonul de pe unitate reală în sine, în cazul în care se deschide-o tava de împinge în jos un pic uşă. Ascunde cele urât autocolante, brail stil şi logo-uri, etc, de asemenea, modificări din plastic textura (sau metal)
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tu tot nu vedeţi drive sau ceva de genul asta, e doar o usa din fata, ai deschis-o, atunci când aveţi nevoie, pentru a ajunge la unităţi de stocare, apoi închideţi-l din nou, pentru a le ascunde departe.
| |||
| |||
| Da .. Doar instantaneu indragostit cu Inspiron drum ![]() Mi-ar folosi, în loc să cumpere un alt caz, dar se pare Dell airflow nu este mare, deci cred ca am pune mai multe şi mai puternice în interiorul kit de caz, si sa nu se răcească exact în acest moment ... .. III stick cu Cavalier ..
|
| |||
| |||
| Da, Dell cazuri nu sunt făcute pentru rearly upgrade-urile. Şi de fapt, nu sunt Dell Placi de baza-o formă diferită de factor oricum? deci nu sunt sigur ce ar putea stabili un standard ATX placa de bază în el, sau Dell au schimbat asta acum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că Dell nu au tendinţa de a folosi mai multe comune mobo mărimile acum.
| |||
| |||
| Cel putin, ei au început să facă somethings dreptul de atunci. |
|
| |||
| |||
| Pentru a fi corect Nu am mai avut niciodată o problemă cu un Dell in viata mea. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Şi am fost îngrozit la primă Am plătit în trecut, pentru Dell ...
![]() |
|
| Marcaje |