![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Заједно са остатком кит за обичај градити Тражим на куповину Цоолмастер Цавалиер 3 али ја не могу да раде како бих стати оптички погон у испред њега ..? Будући да се све то чини се да један глатком плочом, без реци уклоњивим комада на предњој табли, или доле флаппы бита (као што су новији Деллс) Ја не желим посебно морати исећи рупу себе ... Хвала, Оллие. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када отворите врата регуларна ували су открила је ОЕМ диск ће имати све пластике на предњој страни.
| |||
| |||
| Ох тај срам .. Свиђа ми се систем на мој Мали долина Инспирон 531, где можете додати / променити дискове, и има спољну дугме који гура палицом, пак гурање дугме на стварни погон себи, кад се отвара фиоке гура га мало према доле врата. Сакрива оне непријатне налепнице и логотипе Браилле стил итд, и промене у пластичним текстура (или металног) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| још увек не видите дискове или било шта, то је само улазна врата, ви отворите је кад треба да дође у погоне, а затим затворите Интернет опет сакрити их.
| |||
| |||
| Аха .. Само одмах се заљубио у Инспирон на путу ![]() Ја бих га користите, уместо да купују другом случају, али очигледно Делл'с проток ваздуха није велики, тако да мислим да сам све више и више стављајући снажан кит у случају и његове не баш цоол у овом тренутку ... .. Илиноис стицк са Цавалиер .. |
|
| |||
| |||
| Да, Делл случајева нису реарлы направио за надограђује. А заправо, нису Делл Матичне плоче различиту форму фактор Аныуаы? тако да нисам сигуран да можеш поправити стандард АТКС матичне плоче у њему, или су Делл промена које сада? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је то Делл тенденцијелно користити више заједничких мобо величинама сада.
| |||
| |||
| Барем су почели радиш сометхингс сада. |
|
| |||
| |||
| Како би били праведни никад нисам имао проблема са Делл у мом животу. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
И ја сам био ужаснут на премије сам платио у прошлости, за Делл ... |