![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Özel bir satın alma bakarak yaşıyorum oluşturmak için kiti geri kalanını birlikte Coolmaster Cavalier 3 ama nasıl önüne haline .. bir Optik Sürücü uygun de çalışmak değil mi? Çünkü tek bir düz plaka olarak, herhangi bir ön panel veya flappy aşağı bit yeni Dells () gibi çıkarılabilir parçaları söylemek görüntülenir Ben özellikle bir delik kendimi kesmek zorunda istiyorsunuz ... Teşekkürler, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman normal koy, bir OEM sürücü ön tüm plastik olacak ortaya olan kapıyı açın.
| |||
| |||
| Ah .. yazık şu Ben Dell Inspiron 531, üzerinde nereye ekleyebilirsiniz sistem gibi / sürücüleri değiştirmek ve bir çubuk basınca harici bir düğme var, turn gerçek zaman tepsi aşağı biraz basınca açılır kendisi sürücü düğmesine basarak olarak kapı. Gizler bu kötü etiketleri ve brail tarzı logolar vs de plastik doku (veya metal) değişiklikler
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yine de, sadece bir kapı, onlara açık bir sürücüleri için gerekiyorsa, o zaman tekrar uzaklıktadır gizlemek yakın sürücüleri ya da herhangi bir şey görmüyorum.
| |||
| |||
| Evet .. Sadece anında aşık olan Inspiron's yolu ile düştü ![]() Ben daha durum içinde daha güçlü kiti ve koyarak yaşıyorum tam olarak şu anda iyi değil ben, onun yerine başka bir durumda satın alma, ancak görünüşe göre Dell'in hava akımı kullanmak da büyük değil o kadar sanırım ... .. Ill olan Cavalier .. sopa ile
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet, Dell durumlarda rearly yükseltmeleri için yapılmamıştır. Ve aslında, değil Dell yine farklı bir form faktörü anakartlar? Ben bunu standart bir ATX anakart, düzeltmek veya Dell artık değişti emin değilim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Dell artık daha sık mobo boyutları kullanmak eğilimindedir yapmak düşünüyorum.
| |||
| |||
| En azından doğru sonra somethings yaparak başladı. |
|
| |||
| |||
| Hayatımda bir vadi ile ilgili bir sorun vardı hiç adil olmak. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ve ben geçmişte Dell için ... ödenmiş olan prim dehşete oldu
![]() |
|
| Bookmarks |