![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Разом з іншою частиною комплекту для користувацьких побудувати Я дивлюся на купівлю Охолоджувач Coolmaster кавалер 3 але я не можу працювати, як я б Fit оптичний привід на переднє її ..? Тому що все це, як видається, одна пластина гладка, без яких-небудь сказати знімних частин на передній панелі або вниз Flappy бита (наприклад, нові Dells) Я не хочу особливо потрібно вирізати отвори себе ... Спасибі, Оллі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви відкриваєте двері відкриваються регулярні затоках, OEM диска буде мати всі пластикові на передній панелі.
| |||
| |||
| Про Thats сорому .. Мені подобається система на моєму Dell Inspiron 531, де ви можете додати / змінити дисків, і має зовнішні кнопки, що штовхає стержень, у свою чергу, натисненням кнопки на фактичний диск сам по собі, коли відкриється відсік він натискає мало двері. Шкури ці неприємні наклейки і логотипи стиль Брайля т.д., а також зміни в пластикові текстури (або металу)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви все ще не бачать диски або що-небудь, це лише передні двері, ви відкриваєте його, коли вам потрібно, щоб на дисках, а потім закрити її повторно, щоб приховати їх.
| |||
| |||
| Да .. Просто моментально закохалася в образ Inspiron's ![]() Я хотів би використовувати його, замість купівлі інший випадок, але, мабуть повітря Dell є не більше, тому я думаю, як я ставлю все більш і більш потужним комплектом всередині корпусу, і його не зовсім прохолодно в даний момент ... .. Жорстоке палицю з .. Cavalier
|
| |||
| |||
| Так, Dell випадків не rearly зробив для модернізації. І дійсно, не є Dell різними материнськими платами форм-фактора в будь-якому випадку? тому я не впевнений, можна встановити стандартну материнську плату ATX в неї, або Dell, що тепер змінилося? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, Dell має тенденцію до використання більш загальних розмірів плат зараз.
| |||
| |||
| За крайней мере, вони почали робити щось то права. |
|
| |||
| |||
| Щоб бути справедливим Я ніколи не мав проблем з Dell в моєму житті. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І я прийшов в жах від премії я заплатив в минулому, для Dell ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оптичний привід Визнає Dvds але не Cds | VJH | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 30 вересня 2009 15:45 |
| CentOS 5.3 не "бачать" Оптичний привід DVD?!? | dunc2610 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 23 травня 2009 16:35 |
| Оздоблювальні новий комп'ютер необхідно побудувати-HD, ГПУ, і оптичним приводом | theicfire | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 грудня 2008 03:16 |
| Оптичний вхід ораторів? | thingie2 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 30 листопада 2008 18:11 |
| Купівля нового жорсткого диска | PyroTails | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 26 грудня 2007 09:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |