![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ive rendelhető csak három 40mm 3 tűs ventilátorokat és arra gondoltam, ha lehetséges lenne csatlakoztatni őket párhuzamosan a sys. fan header, ha párhuzamosan az energia-és utána a rpm vezet csak egy, ha dolgozik? akárki próbált e már? köszönöm chris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, de nem akarjuk, hogy az meghaladja az wattértékek az alaplap nem tud arra, hogy a fejlécet. E az alaplapon csak egy extrafn header? Továbbá, azt hiszem, hogy az RPM ötlet lenne, technikailag, de az alaplap lehet, hogy nem tetszik. A legjobb az lenne, hogy azokat egy molex, wit egyet a fejlécet. Gondolt wirng őket a sorozat, akkor minden fut egy 1 / 3 lassabb. Avagy a 7 V / 5 voltos mod nekik .. A Google azt. Továbbá, 40mm rajongók általában nagyon zajos. Minél nagyobb a csendesebb.
|
| |||
| |||
| úgy néz ki, mint egy igazán jó ötlet, van egy rossz menni holnap, csoda, ha teheti, változó ellenállás a 5v line és milyen alacsony tudom bontani, mielőtt a rajongók vágni? azt, hogy a kár a psu? |
|
| |||
| |||
| Nem károsíthatja a tápegység, de a legtöbb rajongó nem indul alábbiakban 5V. Ha a electrickery meg lehetne építeni egy egyszerű impulzus szélesség moduláció vezérlő (Google it) Vagy csak azokat mod mint ez .. http://www.techpowerup.com/articles/other/137 Csak játék körül vele amíg nem kap jogot sebesség / zajszint.
__________________ serverguy |