![]() |
|
| |||
| |||
| ive הורה רק שלושה אוהדים 40mm 3 PIN ו תהיתי אם זה יהיה ניתן לקשר אותם במקביל ל SYS. מעריץ כותרת, אם אני מקביל את הכוח ולאחר מכן להשתמש RPM להוביל רק אחת מ, האם הם עובדים? מישהו ניסה את זה בעבר? תודה כריס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אולי, אבל אתה לא רוצה לעבור את wattage של לוח האם ניתן לכבות את זה בכותרת. האם לוח האם יש רק אחד extrafn כותרת? כמו כן, אני חושב על הרעיון RPM יעבוד, מבחינה טכנית, אבל אולי את לוח האם לא אוהב את זה. הטוב ביותר יהיה לשים אותם על molex, שכל אחד על הכותרת. האם חשבת לגבי wirng אותם בתוך סדרה, אז הם היו כל הפעלת 1 / 3 איטית יותר. או עושים וולט 7 / 5 וולט המשרד אליהם .. גוגל זה. כמו כן, הם בדרך כלל אוהדי 40mm מרעיש מאוד. את יותר גדול של שקט.
|
| |||
| |||
| זה באמת נראה כמו רעיון טוב, חולה לך ללכת מחר, תוהה אם אני יכול לשים נגד משתנה על הקו 5v ולראות איך אני נמוכה יכולים להוריד אותו לפני אוהדים לגזור? לו רק לפגוע PSU? |
|
| |||
| |||
| האם לא לפגוע PSU אבל רוב אוהדים לא לקפוץ למטה 5V. אם אתה לתוך electrickery תוכל לבנות פשוט דופק רוחב Modulation Controller (גוגל זה) "המשרד" אותם או סתם ככה .. http://www.techpowerup.com/articles/other/137 אתה יכול לשחק רק עם זה בערך עד לקבלת הזכות Speed / רמת הרעש.
__________________ serverguy |