менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Чи можна поєднати випадку вентилятори паралельно?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 серпня 2008, 09:09
Член групи

Default Чи можна поєднати випадку вентилятори паралельно?

Ive просто наказали три 40mm 3 контактними вентиляторами і було цікаво, якщо можна було б з'єднати їх у паралельних системах. Вентилятор заголовку, якщо я паралельної влади, а потім використовувати хв призвести тільки від однієї, чи будуть вони працювати?

будь-який намагався це раніше?

спасибо
Кріс
Old 20 серпня 2008, 10:16
Модератор групи

Вона могла б,, але ви не хочете, щоб перевищує потужність платі можуть згасити на цьому заголовку. Лі платі є тільки один extrafn заголовку?

Крім того, я думаю, що ідея про / хв буде працювати, технічно, але плата може не сподобатися.

Найкраще було б покласти їх на роз'єми, дотепність один на заголовку.

Чи замислювалися Ви про wirng їх в ряд, то всі вони будуть працювати на 1 / 3 повільніше. Або робити 7 вольт / 5 вольт мода на них .. Google його.

Крім того, 40mm вентилятори, як правило, дуже гучні. Чим більше тихіше.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 20 серпня 2008, 13:02
Член групи

, Яка виглядає дуже гарна ідея, погано мати піти завтра, дивного, якщо я міг би поставити змінний резистор на 5V рядки і подивіться, як низько я можу кинути його перед фанатами вирізав? б, що збитки PSU?
Old 20 серпня 2008, 14:46
Модератор групи

Чи не зашкодить ПГУ, але більшість шанувальників не запуститься нижче 5V.

Якщо ви в electrickery можна побудувати просту широтно-імпульсної модуляції контролера (Google IT)

Або просто моделювання їх, як це .. http://www.techpowerup.com/articles/other/137

Ви можете просто пограти з ним, поки ви отримаєте правильну швидкість / рівень шуму.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Справа вболівальники - який з них слід вихлопних газів, який з них слід прийом? phonealone Справа & блоки живлення 1 20 червня 2009 04:19
Чи існує система, повинні бути повністю побудований на випадок вентилятори на роботу Bob T Справа & блоки живлення 1 17 червня 2009 04:10
Рекомендації, необхідні на деякі фани випадку я купила jaymoshud Справа & блоки живлення 5 10 червня 2009 10:16
Cooler Master Elite 335 ATX - справа вболівальники Ozzie82 Справа & блоки живлення 6 28 лютого 2009 15:43
Потрібен рада у справі вентилятори ilop12 Генеральний обладнання чат 2 9 січня 2009 20:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.