![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive просто наказали три 40mm 3 контактними вентиляторами і було цікаво, якщо можна було б з'єднати їх у паралельних системах. Вентилятор заголовку, якщо я паралельної влади, а потім використовувати хв призвести тільки від однієї, чи будуть вони працювати? будь-який намагався це раніше? спасибо Кріс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона могла б,, але ви не хочете, щоб перевищує потужність платі можуть згасити на цьому заголовку. Лі платі є тільки один extrafn заголовку? Крім того, я думаю, що ідея про / хв буде працювати, технічно, але плата може не сподобатися. Найкраще було б покласти їх на роз'єми, дотепність один на заголовку. Чи замислювалися Ви про wirng їх в ряд, то всі вони будуть працювати на 1 / 3 повільніше. Або робити 7 вольт / 5 вольт мода на них .. Google його. Крім того, 40mm вентилятори, як правило, дуже гучні. Чим більше тихіше.
|
| |||
| |||
| , Яка виглядає дуже гарна ідея, погано мати піти завтра, дивного, якщо я міг би поставити змінний резистор на 5V рядки і подивіться, як низько я можу кинути його перед фанатами вирізав? б, що збитки PSU? |
|
| |||
| |||
| Чи не зашкодить ПГУ, але більшість шанувальників не запуститься нижче 5V. Якщо ви в electrickery можна побудувати просту широтно-імпульсної модуляції контролера (Google IT) Або просто моделювання їх, як це .. http://www.techpowerup.com/articles/other/137 Ви можете просто пограти з ним, поки ви отримаєте правильну швидкість / рівень шуму.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Справа вболівальники - який з них слід вихлопних газів, який з них слід прийом? | phonealone | Справа & блоки живлення | 1 | 20 червня 2009 04:19 |
| Чи існує система, повинні бути повністю побудований на випадок вентилятори на роботу | Bob T | Справа & блоки живлення | 1 | 17 червня 2009 04:10 |
| Рекомендації, необхідні на деякі фани випадку я купила | jaymoshud | Справа & блоки живлення | 5 | 10 червня 2009 10:16 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - справа вболівальники | Ozzie82 | Справа & блоки живлення | 6 | 28 лютого 2009 15:43 |
| Потрібен рада у справі вентилятори | ilop12 | Генеральний обладнання чат | 2 | 9 січня 2009 20:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |