![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'm Dokoncení hromadění a jsem si uvědomuje, mám trochu zmatek. Spoje z předního panelu mém případě (vypínače, LED, Reset switch, atd.) A mají na jedné straně drátu a šipka na druhé straně, zatímco moji desce zvládá vše, co je v pluses a minuses. I číslo, na drát, jedním z nich je zem drát, ale nemohu říct. Jak by měly být tyto zapojen do mobo? Má zem jít do minus? Pomoci by bylo skvělý. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Červená nebo zelená pro pozitivní možná.
| |||
| |||
| zem jde do minus, ale jako krll řekl, LED jen zvyklý pracovat, pokud theyre do špatně, právě naopak je kulatý. Tlačítka práci bez ohledu na způsob, jak přesto. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Někdo může Řekni mi, co je na přední mém případě, prosím? | pete21 | Drives & Removable Media | 5 | 29. červenec 2009 18:10 |
| Problém s ovládacím panelu - Ovládací panel zvyklý otevřít | Violaferoz | Operační systémy Windows | 1 | 14. června 2009 05:40 |
| IEEE 1394 Vedoucí pro Motherboard / Přední panel Připojení | Katana | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 27 únor 2009 20:34 |
| Přední případě ventilátor | rsteenoven | Případy & Napájecí zdroje | 9 | 2. dubna 2008 07:10 |
| Čelní panel konektorů a BIOS | nickvatman | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 24. listopadu 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |