μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

[Υπόθεση] πρόσοψη σύρματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2009, 19:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default [Υπόθεση] πρόσοψη σύρματα

Είμαι φινίρισμα οικοδομήσουμε μια και είμαι πραγματοποίηση έχω κάποια σύγχυση. Οι συνδέσεις από την μπροστινή πλευρά μου περίπτωση (το διακόπτη ισχύος, τα LED, ο διακόπτης reset, κλπ) έχουν ένα από τη μία πλευρά των συρμάτων και ένα βέλος για άλλα, ενώ η μητρική πλακέτα μου χειρίζεται τα πάντα στην pluses και minuses. Ι σχήμα, με το σύρμα, ένα από αυτά είναι το έδαφος σύρμα, αλλά δεν μπορώ να πω.

Πώς πρέπει να συνδεθεί σε αυτά το mobo; Θεωρεί το λόγο πάμε στο μείον;

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν φοβερό. Ευχαριστώ!
Old 11 Ιουν 2009, 04:24
Ομάδα Δωρητών

Κόκκινο ή πράσινο για θετική ίσως.
Ανεξάρτητα σας συνηθίζει πλήγμα τίποτα αν κάνετε το λάθος σας (αν είστε μόνο που συνδέουν τους διακόπτες και τα LED) τα κουμπιά / φώτα μόλις wont δουλειά.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 11 Ιουν 2009, 12:06
Μέλος Ομάδα

έδαφος για να πάει μείον, αλλά όπως είπε krll, LED μόλις wont δουλειά εάν theyre τεθεί σε λάθος δρόμο, ακριβώς τη σειρά τους γύρο. Κουμπιά εργασίες που δεν κατηγορία τρόπο όμως.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορεί κάποιος Πες μου τι είναι αυτό που βρίσκεται στην πρόσοψη της μου Παρακαλώ; pete21 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 29 Ιούλη 2009 18:10
Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό Violaferoz Λειτουργικά συστήματα Windows 1 14 Ιουν 2009 05:40
IEEE 1394 αρχηγού για Motherboard / Front Panel Συνδέσεις katana Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 27 Φεβ 2009 20:34
Front περίπτωση ανεμιστήρα rsteenoven Θήκες & Τροφοδοτικά 9 2 Απρ 2008 07:10
Εμπρός πάνελ συνδέσεις και BIOS nickvatman Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 24 Νοε 2007 12:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.