![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι φινίρισμα οικοδομήσουμε μια και είμαι πραγματοποίηση έχω κάποια σύγχυση. Οι συνδέσεις από την μπροστινή πλευρά μου περίπτωση (το διακόπτη ισχύος, τα LED, ο διακόπτης reset, κλπ) έχουν ένα από τη μία πλευρά των συρμάτων και ένα βέλος για άλλα, ενώ η μητρική πλακέτα μου χειρίζεται τα πάντα στην pluses και minuses. Ι σχήμα, με το σύρμα, ένα από αυτά είναι το έδαφος σύρμα, αλλά δεν μπορώ να πω. Πώς πρέπει να συνδεθεί σε αυτά το mobo; Θεωρεί το λόγο πάμε στο μείον; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν φοβερό. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κόκκινο ή πράσινο για θετική ίσως.
| |||
| |||
| έδαφος για να πάει μείον, αλλά όπως είπε krll, LED μόλις wont δουλειά εάν theyre τεθεί σε λάθος δρόμο, ακριβώς τη σειρά τους γύρο. Κουμπιά εργασίες που δεν κατηγορία τρόπο όμως. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορεί κάποιος Πες μου τι είναι αυτό που βρίσκεται στην πρόσοψη της μου Παρακαλώ; | pete21 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 29 Ιούλη 2009 18:10 |
| Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό | Violaferoz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Ιουν 2009 05:40 |
| IEEE 1394 αρχηγού για Motherboard / Front Panel Συνδέσεις | katana | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 27 Φεβ 2009 20:34 |
| Front περίπτωση ανεμιστήρα | rsteenoven | Θήκες & Τροφοδοτικά | 9 | 2 Απρ 2008 07:10 |
| Εμπρός πάνελ συνδέσεις και BIOS | nickvatman | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 24 Νοε 2007 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |