manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

[Case] Prednji panel žice

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2009, 19:02
jrb
Novi član grupe

Default [Case] Prednji panel žice

Ja sam se graditi dorada i sam realizirati sam malo konfuzije. Veze s prednje ploče mog slučaja (moć prebaciti, LEDs, reset prekidač, itd) imaju A na jednoj strani žica i strelicu na druge, a moja matična ploča obrađuje sve u pluses i minuses. I lik, na žice, jedna od tih je tlo žica, ali ne mogu reći.

Kako bi se ova priključen u mobo? Da li ići na teren minus?

Bilo koji pomoć bi bilo Awesome. Hvala!
Old 11. lipnja 2009, 04:24
Donatorska Grupa

Crveni ili zeleni za pozitivne možda.
Bez obzira koju običaj propuhati išta gore ako se to krivo (ako su samo povezivanju preklopnici i LEDs) gumbe / svjetla samo navika funkcionirati.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 11. lipnja 2009, 12:06
Member Group

minus ide na teren, ali kako je rekao krll, LED je samo navika funkcionirati ako oni stavili na krivi put, samo skrenuti ih naokolo. Gumbi raditi bez obzira na koji način ipak.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Može netko reći mene što je ovo na prednjoj strani Molimo moj slučaj? pete21 Drives & Izmjenjivi mediji 5 29. srpnja 2009 18:10
Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika Violaferoz Windows Operating Systems 1 14. lipnja 2009 05:40
IEEE 1394 Voditelj za matične ploče / Front Panel Connections Katana CPU, Matične ploče i RAM 4 27. veljača 2009 20:34
Prednji case fan rsteenoven Cases & Power Supplies 9 2. travanj 2008 07:10
Prednji panel konektori i BIOS nickvatman CPU, Matične ploče i RAM 2 24. studeni 2007 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.