![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam se graditi dorada i sam realizirati sam malo konfuzije. Veze s prednje ploče mog slučaja (moć prebaciti, LEDs, reset prekidač, itd) imaju A na jednoj strani žica i strelicu na druge, a moja matična ploča obrađuje sve u pluses i minuses. I lik, na žice, jedna od tih je tlo žica, ali ne mogu reći. Kako bi se ova priključen u mobo? Da li ići na teren minus? Bilo koji pomoć bi bilo Awesome. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crveni ili zeleni za pozitivne možda.
| |||
| |||
| minus ide na teren, ali kako je rekao krll, LED je samo navika funkcionirati ako oni stavili na krivi put, samo skrenuti ih naokolo. Gumbi raditi bez obzira na koji način ipak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može netko reći mene što je ovo na prednjoj strani Molimo moj slučaj? | pete21 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 29. srpnja 2009 18:10 |
| Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika | Violaferoz | Windows Operating Systems | 1 | 14. lipnja 2009 05:40 |
| IEEE 1394 Voditelj za matične ploče / Front Panel Connections | Katana | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 27. veljača 2009 20:34 |
| Prednji case fan | rsteenoven | Cases & Power Supplies | 9 | 2. travanj 2008 07:10 |
| Prednji panel konektori i BIOS | nickvatman | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 24. studeni 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |