![]() |
|
| |||
| |||
| אני מסיימת את א לבנות ואני מגשים יש לי קצת בלבול. את החיבורים של הפאנל הקדמי של התיק שלי (את מתג הפעלה, LEDs, לעבור לאפס, וכו ') יש אחד על אחד הצדדים של החוט ו חץ על אחרים, ואילו לוח האם שלי מטפל כל pluses ו minuses. אני דמות, על חוט, אחד מאלה הוא האדמה חוט, אבל אני לא יכול לומר. כיצד צריכה להיות פקוק אלה לתוך mobo? האם ללכת על הקרקע מינוס? כל עזרה יהיה ענק. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אדום או ירוק עבור חיובי אולי.
| |||
| |||
| הקרקע ממוקמת על פחות, אבל כמו krll אמר, הוביל פשוט הרגל לעבוד אם theyre להכניס את הדרך הלא נכונה, פשוט להפוך אותם עגולים. לחצנים עבודה לא משנה באיזה כיוון אליה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מישהו יכול לומר לי מה זה בחזית התיק שלי בבקשה? | pete21 | כוננים & נשלפת | 5 | 29 יולי 2009 18:10 |
| בעיה בלוח הבקרה - לוח הבקרה wont open | Violaferoz | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th יוני 2009 05:40 |
| IEEE 1394 מנהלת עבור לוח האם / פרונט פאנל חיבורים | katana | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | -27 פברואר 2009 20:34 |
| החזית מקרה מעריץ | rsteenoven | מקרים & ספקי כוח | 9 | 2nd אפריל 2008 07:10 |
| החזית connectors לוח ו-BIOS | nickvatman | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 24 נובמבר 2007 12:20 |
| שרשרת כלים | |
| |