mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

[CASE] Priekinė panelė laidai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 19:02
jrb
Naujas Narys

Default [CASE] Priekinė panelė laidai

Aš Baigiama kurti ir realizuoti aš turiu šiek tiek painiavos. Nuo priekinio skydelio mano atveju ryšius (galios jungiklį, lemputės, Reset switch, etc) yra vienoje pusėje viela ir dėl kitų, o mano plokštė rankenos viskas pliusus ir minusus rodyklę. Aš pav, su laidais, vienas iš jų yra žemės viela, bet aš negaliu pasakyti.

Kaip turėtų būti įjungtas į šiuos MOBO? Ar tuo, eiti minuso?

Any help bus awesome. Ačiū!
Old Birželis 11, 2009, 04:24
Donorų grupės

Raudona ar žalia teigiamų gal.
Nepriklausomai jūs įpratęs smūgį nieko daugiau, jei jums tai neteisinga (jei tik sujungti jungikliai ir LED) mygtukai / žibintai tiesiog įpratęs dirbti.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Birželis 11, 2009, 12:06
Narys

žemės važiuoja į minus, bet kaip krll sakė, LED tiesiog įpratęs dirbti, jei theyre įdėti į neteisingą kelią, tik paversti juos raundą. Mygtukai darbas nesvarbu, kokiu būdu nors.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Gali kas nors pasakyti, kokie tai dėl mano atveju frontas Prašau? pete21 Drives & Removable Media 5 29 liepa 2009 18:10
Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti Violaferoz Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 14, 2009 05:40
IEEE 1394, vadovui Motherboard / Front Panel Jungtys Katana CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 27 vasaris 2009 20:34
Front atveju ventiliatorius rsteenoven Cases & Power Supplies 9 2 balandis 2008 07:10
Priekinė panelė jungtis ir BIOS nickvatman CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Lapkritis 24, 2007 12:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.