![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš Baigiama kurti ir realizuoti aš turiu šiek tiek painiavos. Nuo priekinio skydelio mano atveju ryšius (galios jungiklį, lemputės, Reset switch, etc) yra vienoje pusėje viela ir dėl kitų, o mano plokštė rankenos viskas pliusus ir minusus rodyklę. Aš pav, su laidais, vienas iš jų yra žemės viela, bet aš negaliu pasakyti. Kaip turėtų būti įjungtas į šiuos MOBO? Ar tuo, eiti minuso? Any help bus awesome. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raudona ar žalia teigiamų gal.
| |||
| |||
| žemės važiuoja į minus, bet kaip krll sakė, LED tiesiog įpratęs dirbti, jei theyre įdėti į neteisingą kelią, tik paversti juos raundą. Mygtukai darbas nesvarbu, kokiu būdu nors. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Gali kas nors pasakyti, kokie tai dėl mano atveju frontas Prašau? | pete21 | Drives & Removable Media | 5 | 29 liepa 2009 18:10 |
| Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti | Violaferoz | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 14, 2009 05:40 |
| IEEE 1394, vadovui Motherboard / Front Panel Jungtys | Katana | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 27 vasaris 2009 20:34 |
| Front atveju ventiliatorius | rsteenoven | Cases & Power Supplies | 9 | 2 balandis 2008 07:10 |
| Priekinė panelė jungtis ir BIOS | nickvatman | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 24, 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |