rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

[Sprawa] Panel drutów

Reply

Narzędzia wątku
Old 10. czerwca 2009, 19:02
JRB
Nowe państwa grupy

I'm wykańczania się budować i realizować I'm Mam trochę zamieszania. Połączenia z przodu panelu moim przypadku (zasilania, diody LED, reset switch, itp.) mają po jednej stronie A drutu i strzałki na inne, a moja płyta główna obsługuje wszystko pluses i minusy. I rysunek, na druty, jeden z nich jest ziemią drutu, ale nie mogę powiedzieć.

Jak te powinny być podłączone do Mobo? Czy ziemia go w minus?

Any help would be awesome. Dzięki!
Old 11 czerwca 2009, 04:24
Grupa dawcy

Czerwony lub zielony pozytywnych maybe.
Niezależnie You wont cios nawet jeśli pojawi się ona błędna (jeśli są tylko łączących przełączniki i diody LED) przycisków / świeci tylko przyzwyczajenie praca.

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 11 czerwca 2009, 12:06
Członek grupy

ziemi trafia do minus, ale jak powiedział krll LED tylko przyzwyczajenie działać, jeśli theyre umieszczone w niewłaściwy sposób, wystarczy włączyć je rundy. Przyciski pracy bez względu na sposób though.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.