![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я закінчував побудувати і я реалізацію мене є трохи плутанини. З'єднання з передньої панелі моєму випадку (вимикач харчування, світлодіодів, скидання і т.д.) мають по одну сторону від проводів і стрілки на інші, а моя материнська плата ручками всі плюси і мінуси. Я підрахував, на дроті, одне з них є заземлюючий дріт, але я не можу сказати. Яким чином слід підключити до плат? Чи в землю йдуть в мінус? Будь-яка допомога буде Awesome. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Червоний чи зелений для позитивного Може бути.
| |||
| |||
| земля йде на мінус, але, як сказав krll, тільки світлодіод НЕ спрацюють, якщо Theyre покласти в той бік, просто увімкніть їх раунд. Кнопки роботи не має значення, як ніби. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може хто-Tell Me What це на очах у випадку, будь ласка? | pete21 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 29 липня 2009 18:10 |
| Проблема в панель управління - Панель управління відкрита звичай | Violaferoz | Операційні системи Windows | 1 | 14 червня 2009 05:40 |
| Глави IEEE 1394 для материнських плат / Передня панель підключень | Катана | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 27 лютого 2009 20:34 |
| Фронт випадку вентилятор | rsteenoven | Справа & блоки живлення | 9 | 2 квітня 2008 07:10 |
| Роз'єми на передній панелі і BIOS | nickvatman | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 24 листопада 2007 12:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |