![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някой знае ли, ако тези PSU са Добър ли е? Просто имаше CAL от M8, който иска, за да използвате един от тези PSU и бързо търсене не разкриват добри отзиви само он-лайн купувачи, които казват, добре, Той е с АА E8500 с 9800gt и 4GB овен и две 2x1tb твърди дискове благодарности
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Очевидно Carbon е кой да попитам, но просто ми входа - никога главата от тях, така че те са вероятно ужасно. Като каза, че хората може би не би някога са чували за корсар (за PSU's) всички, че много отдавна, и те са брилянтни. |
|
| |||
| |||
| Те са евтини един часа "е M8 Казах му, за да получите пират или ANTEC, може би дори по един от PC WORLD (най-малко той може да го върне, ако тя се обърка или духа си компютър), но той е с бюджет от £ 40
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Имате ли нужда от нова Захранване? | JiggyFly | Случаи & Power Доставки | 6 | 5-и парламентарен Jan 2008 22:13 |
| CPU захранването. | ukmm | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Дек 2007 07:25 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |