![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ví někdo, pokud tyto PSU jsou nějaký dobrý? Jen měl CAL od M8, kteří chtějí používat jeden z těchto PSU a rychlé vyhledávání neobsahuje žádné dobré recenze právě on-line nakupujících, kteří říkají, že ok, On `s pomocí aa E8500 s 9800gt a 4GB RAM a dva pevné disky 2x1tb díky
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochopitelně Carbon na jedné se zeptat, ale jen můj vstup - nikdy hlavu, takže si asi hrozně.
| |||
| |||
| Jsou levné jeden `s M8 řekl mu získat Corsair nebo ANTEC, možná ani jeden z PC světa (alespoň si může vzít zpět, pokud se pokazí, nebo fouká svého PC), ale má-li se o rozpočtu 40 liber
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |