![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρει κανείς αν αυτά τα PSU είναι ένα αγαθό; μόλις είχε cal από M8 που θέλει να να χρησιμοποιεί ένα από αυτά τα PSU και μια γρήγορη έρευνα δεν προέκυψαν τυχόν σχόλια μόνο καλό on line αγοραστές που λένε εκεί ok, `s που χρησιμοποιεί αα E8500 με 9800gt RAM και 4GB και δύο σκληρούς δίσκους 2x1tb ευχαριστώ
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προφανώς άνθρακα της να ζητήσει από τη μια, αλλά μόλις μου εισροών - ποτέ δεν το κεφάλι τους, έτσι ώστε να είμαστε μάλλον απαίσιο.
| |||
| |||
| Είναι μία φθηνή `s M8 είπαν να έχετε ένα πειρατικό πλοίο ή Antec, ίσως ακόμη και ένα από PC World (τουλάχιστον μπορεί να λάβει για να είναι σωστή πίσω και αν πάει στραβά ή χτυπήματα του PC), αλλά αυτός είναι για έναν προϋπολογισμό £ 40
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; | JiggyFly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 5 Jan 2008 22:13 |
| CPU ρεύματος. | ukmm | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Δεκ. 2007 07:25 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Νέα Power Supply | Varg | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 7 Νοε 2007 14:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |