![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudja valaki, ha ezek a psu-e olyan jó? Csak egy cal egy m8 aki akar használni egy ilyen psu és egy gyors keresés nem merült fel olyan jó kritikákat csak on-line vásárlók, akik azt mondják, ott rendben van, `s ő használja aa E8500 egy 9800gt és 4GB RAM és két 2x1tb merevlemezek köszönöm
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Természetesen Carbon az egyetlen kérni, de csak az én bemenet - soha nem feje, így ők valószínűleg borzasztó.
| |||
| |||
| Ezek olcsó nemtágít m8 mondtam neki, hogy a Corsair vagy Antec, talán még egy-egy PC World (legalább azt is, hogy jövök, ha elromlik, vagy fúj a pc), de ő is a költségvetése 40 £
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |