![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מישהו יודע אם אלו הם PSU טוב? פשוט היה Cal מתוך m8 מי רוצה להשתמש באחד PSU וכן חיפוש מהיר אינה חושפת כל טוב ביקורות רק על השורה קונים מי אומר שם טוב, הוא `S באמצעות AA 9800gt עם E8500 ו 4GB רם 2x1tb ושני כוננים קשיחים תודה
|
| |||
| |||
| ברור Carbon של אחד לשאול, אבל רק שלי קלט - לא הראש מהם, ולכן סביר להניח נורא. קיומו של העם אמר כי ככל הנראה לא היה אי פעם שמעת Corsair (עבור PSU's) כל זה לפני זמן רב, והם נמצאים מבריק. |
|
| |||
| |||
| הם זולים אחד `S m8 אמר לו לקבל corsair או ANTEC, אולי אפילו אחד מ PC בעולם (לפחות הוא יכול לקחת את זה בחזרה, אם הזכות למותר שגויה או מכות PC שלו) אבל הוא נמצא על תקציב של 40 £
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הם 115 ו 320 מאחורי החשמל? | boywash12 | מקרים & ספקי כוח | 10 | -27 יולי 2009 23:53 |
| האם אני צריך חדש החשמל? | JiggyFly | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -5 בחודש ינואר 2008 22:13 |
| CPU החשמל. | ukmm | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -12 דצמבר 2007 07:25 |
| החשמל ותשובות | grahamgb | מקרים & ספקי כוח | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:14 |
| חדש החשמל | Varg | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 7 נובמבר 2007 14:30 |
| שרשרת כלים | |
| |