![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kas nors žino, jei šie PSU yra kokių nors gerų? tiesiog buvo iš M8, kurie nori pasinaudoti viena iš šių PSU Greita paieška neparodo, bet geri atsiliepimai tiesiog on-line pirkėjai, kurie sako, kad OK CAL he `s naudojant AA E8500 su 9800GT ir 4GB RAM ir du 2x1tb kietieji diskai ačiū
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Akivaizdu Carbon yra vienas klausti, bet tik mano indėlis - niekada galvą juos, todėl jie tikriausiai siaubingai. Atsižvelgdama sakė, kad žmonės tikriausiai nebūtų kada nors girdėjote apie Corsair (dėl PSU's) visus, kad jau seniai, ir jie yra puikus. |
|
| |||
| |||
| Jie yra pigūs vieną `s M8 papasakojo jam gauti Corsair, arba Antec, o gal net ir vieno iš" PC World "(bent jau jis gali imtis, tai iškart, jei jis nieko blogo ar pučia savo kompiuterio), tačiau jis yra apie 40 £ biudžetas
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra 115 ir 320 Už Maitinimo? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27 liepa 2009 23:53 |
| Ar man reikės naujo maitinimo? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5 sausis 2008 22:13 |
| CPU maitinimo. | ukmm | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 12 gruodis 2007 07:25 |
| Maitinimo Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5 gruodis 2007 01:14 |
| Naujos maitinimo | Burzum | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 7 lapkritis 2007 14:30 |
| Temos įrankiai | |
| |