![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ktoś wie, czy te PSU są jakieś dobre? po prostu miał nych z m8, którzy chcą skorzystać z jednej z tych PSU i szybkie wyszukiwanie nie dopatrzył się żadnych dobrych opinii tylko na linii kupujących, którzy mówią, nie ok, he `s przy użyciu aa E8500 z 9800gt i 4GB pamięci RAM oraz dwa dyski twarde 2x1tb dzięki
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Oczywiście węgla w jednej zapytać, ale mój wkład - nigdy ich głowy, tak oni prawdopodobnie awful. Mimo, że prawdopodobnie nie będzie miał kiedykolwiek słyszał Corsair (dla PSU's), że wszyscy już dawno, and they're brilliant. |
|
| |||
| |||
| Są tanie jeden `s m8 powiedział mu, aby uzyskać Corsair lub Antec, może nawet jeden z PC World (przynajmniej mógł wziąć ją z powrotem, jeśli pójdzie źle lub uderzeń jego szt.), ale jest on na budżet w wysokości £ 40
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |