![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herkes biliyor mu bu PSU iyi nedir? Sadece bir M8 olan bu PSU ve orada tamam demek hattı alışveriş sadece bir iyi değerlendirmeleri ortaya olmayan bir hızlı kullanmak istiyor kimden CAL vardı o bir 9800gt ve 4GB RAM ve iki 2x1tb sabit sürücüleri ile AA E8500 kullanıyor teşekkürler
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Açıkçası Karbon de tek, ama onların sadece giriş - asla başkanı, bu nedenle de muhtemelen kötü olduğunuzda sorabilirsiniz. Bu insanlar muhtemelen hiç korsan bir PSU's () bu uzun zaman önce için duydum ve parlak olması demektir söyledi olmak. |
|
| |||
| |||
| Eğer yanlış veya PC) ama o darbeler gider Bunlar ucuz bir `lar M8 bir korsan veya ANTEC, hatta belki de bir adet dünya aldığım için söyledim (en azından o hakkı geri alabilir £ 40 bir bütçe üzerinde
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |