![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь знає, якщо ці БП які-то хорошее? Тільки що кал від M8, хто хоче використовувати один з цих БП і швидкий пошук не виявляє хороші відгуки тільки на лінію покупців, які кажуть, ОК, He `з допомогою А. E8500 з 9800GT і 4 Гб оперативної пам'яті і два жорсткі диски 2x1tb спасибо
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очевидно, що однією вуглець, щоб запитати, але тільки ввести мій - ніколи чолі їх, щоб вони, напевно, жахливо.
| |||
| |||
| Вони дешеві одному `S M8 сказав йому, щоб отримати Corsair або Antec, може бути, навіть одним з PC World (принаймні він може взяти її назад, якщо він піде не так або ударами його персональний комп'ютер), але він знаходиться в бюджет 40 фунтів стерлінгів
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що таке 115 і 320 За харчування? | boywash12 | Справа & блоки живлення | 10 | 27 липня 2009 23:53 |
| Чи потрібен мені Нова харчування? | JiggyFly | Справа & блоки живлення | 6 | 5 січня 2008 22:13 |
| Постачання процесора. | ukmm | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 12 грудня 2007 07:25 |
| Харчування Q | grahamgb | Справа & блоки живлення | 1 | 5 грудня 2007 01:14 |
| New Power Supply | Варг | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 7 листопада 2007 14:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |