![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така Пиша това за приятел, който има този проблем: Той направи своя компютър до (временно) място и не са поставени го свържете към добра мощност бар. Имаше буря и с мощност прекъсване и следващия път, той отиде при включване на компютъра ... нищо не е станало. Аз бях взел погледнете го и нищо не се случва, когато захранващия бутон е натиснат (AC мощност е свързан правилно). Не Светлини, № Фен, нищо (като това е изключен). Аз свърши резистентност проверка от външната страна на AC щепсел и имам голям съпротивление за линия, за да е неутрална. Отвътре Аз също свърши резистентност тест на Червения до земята и жълт до земята кабели. И двете дава съпротивления от 31 ohms и 200 ohms (мисля, че това е заповед... Ако те не биха могли да са в обратна). Това е 2 години стар компютър. И там не е много прах в корпуса. Опитах съпротивлението тестване на един стар компютър бях и аз имам около 63 ohms за червени и 1K ohms за жълтата (отново бягаш от паметта, така че те могат да бъдат отменени). Що се отнася до напрежение. Аз се отстраняват свещите от дискове и CD горелка и прочети 0V DC и AC 0V при опит за мощност се. Също така не съществува LED завъртане на mobo и процесора не предат. Така че аз съм се чудех дали моят проблем е на PS или ако има кратко установяване на ред (mobo). Благодаря за помощта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като му на най-PSU likley но то би могло да се дънната платка и други неща с него, но за сега аз ще започна с PSU
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще кажа категорично захранването в този момент. В общи линии, ако то е лошо достатъчно, за да изхвърлите всички други компоненти, тя е лоша достатъчно, за да убие PSU иначе (и в този момент, това е често общо обърсвам минус периферия, понякога на HDD / CPU, и т.н.), така че можеш да и суап в нов PSU да проверя. Тъй като това е толкова стара, може би не искате да купите нова - Имам около 3 PSUs разположена около просто от определянето на други хора компютри, и несъмнено може да намерите най-т спестовност магазини (там са около 10 от тях на местно тук , всички тежки от 5 V, а глобата за всеки модерен компютър). Определено си струва изстрел за няколко долара.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|