![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře tak jsem psaní tohoto pro přítele, který má tento problém: Se přestěhoval do svého počítače a (dočasné) místo a udělal nenabízených připojit ji moc dobrý bar. Tam byla bouřka a výpadek proudu a příště šel zapnout počítač ... se nic nestalo. Jsem vzít si na to a nic se neděje, když je stisknuto tlačítko napájení (AC napájení je připojen správně). Ne Osvětlení, No Fan nic (jako je to vypnout). I udělal zkontrolovat odpor na vnější straně AC plug and dostal velký odpor k Line na neutrální. Uvnitř jsem také udělal test odolnosti na Red na Ground a žlutá až Ground dráty. Obě přinesly odpory 31 ohmů a 200 ohmů (myslím, že to je příkaz... Pokud ne, že by mohly být v obráceném). Jedná se o 2 roky starý počítač. A tam není moc prachu do skříně. Snažil jsem se na odpor testování na starý počítač jsem měl a mám zhruba 63 ohmů na červené a 1k ohmech pro žlutý (opět spuštěn z paměti tak, aby mohla být obnovena). Co se týče napětí. I vyňal svíčky z mechaniky a CD vypalovačku a číst 0V DC a AC 0V Při pokusu o moc nahoru. Rovněž neexistuje žádná LED zapnutí mobo a CPU nebude otáčet. Tak jsem přemýšlel, zda můj problém je v PS nebo v případě, že je krátká dolů linie (mobo). Díky za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní jako její o PSU většině jež by mohla mít, ale dospěl k desce a dalších věcí s tím ale teď bych začít s PSU
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych určitě říci, že napájecí zdroj v tomto bodě. Obecně řečeno, pokud by bylo dost zlé, aby odpadky jakékoliv jiné komponenty, to bylo dost špatné zabít PSU přesto (a právě v tomto okamžiku, je to často celkem otřete minus periferií, občas na HDD / CPU, atd), takže můžete jako i swap v novém PSU a zkontrolovat si to. Vzhledem k tomu, že je tak starý, možná nebude chtít koupit nové - mám asi 3 PSUs ležící asi jen od stanovení dalších lidí počítačů a bezpochyby naleznete tuny na šetrnost prodejnách (tam bylo asi 10 z nich na místní zde všechny těžké na +5 V, ale pokutu pro každého moderního PC). Rozhodně stojí za záběr na pár babek.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítač nelze spustit ... Nápověda | roo97ss | Obecné Hardware Chat | 21 | 30. Prosinec 2008 14:40 |
| PC snaží začít, ale ...... | Primal Rage Venku | Obecné Hardware Chat | 9 | 10. prosince 2008 12:32 |
| Počítačové Start Up | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 5 | 15. Září 2008 15:55 |
| My Computer Won't Start Up? | windows3001 | Operační systémy Windows | 8 | 5. března 2008 14:20 |
| Počítač nelze spustit | chaz100 | Obecné Hardware Chat | 4 | 1. února 2008 07:50 |
| Thread Nástroje | |
| |