μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Υπολογιστής δεν ξεκινά! PS Τεύχος;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 17:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει είμαι τόσο γραπτώς αυτό για ένα φίλο που έχει αυτό το πρόβλημα:

Αυτός ο υπολογιστής μεταφέρθηκε σε μια (προσωρινή) θέση και δεν εφάρμοσε το συνδέσετε με μια καλή δύναμη μπαρ. Υπήρξε μια καταιγίδα και μια δύναμη βλάβη και την επόμενη φορά που πήγε να ανάψει τον υπολογιστή ... δεν έγινε τίποτα.

Έχω λάβει μια ματιά σε αυτό και δεν συμβαίνει τίποτα, όταν το κουμπί είναι πατημένο (εναλλασσόμενο ρεύμα είναι συνδεδεμένο σωστά). Δεν Φώτων, Δεν Fan, τίποτα δεν (όπως είναι off).

Είχα ένα ελέγχουν την αντίσταση στο εξωτερικό του AC πρίζα και έχεις μια μεγάλη αντοχή για να Ουδέτερη γραμμή. Μέσα Επίσης έκανε δοκιμή αντοχής σε Κόκκινο Κίτρινο προς το έδαφος και τα υπόγεια καλώδια. Και οι δύο απέδωσε αντοχές της 31ης ohms και 200 ohms (νομίζω ότι είναι η σειρά... Αν δεν θα μπορούσαν να είναι σε αντίστροφη).

Αυτό είναι 2 χρόνια παλιό υπολογιστή. Και εκεί δεν είναι πολύ σκόνη στο περίβλημα. Προσπάθησα την αντίσταση των δοκιμών σε ένα παλιό υπολογιστή που είχα και έχω περίπου 63 Ω και για το κόκκινο 1k ohms για το κίτρινο (και πάλι εκτός λειτουργίας της μνήμης, ώστε να μπορεί να αναστραφεί).

Όσο για την τάση. Θα καταργηθούν τα βύσματα από τις μονάδες δίσκου και του CD καυστήρα και να διαβάσετε 0V DC και AC 0V όταν προσπαθούν να εξουσία πάνω.

Επίσης δεν υπάρχει LED καμπής για την mobo και το CPU δεν γύρο.

Είμαι λοιπόν να αναρωτιέται αν το πρόβλημά μου είναι το PS ή αν υπάρχει ένα μικρό κάτω από τη γραμμή (mobo).

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Old 12ης Οκτωβρίου 2008, 18:38
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν την πιο likley το PSU, αλλά θα μπορούσε να είχε η μητρική πλακέτα και άλλα πράγματα με αυτό, αλλά για τώρα θα ήθελα να ξεκινήσω με το PSU

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 13 Οκτ. 2008, 03:35
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να πω σίγουρα το τροφοδοτικό σε αυτό το σημείο.

Σε γενικές γραμμές, αν ήταν άσχημο να σκουπίδια τυχόν άλλα στοιχεία, θα ήταν άσχημο να σκοτώσουν το PSU ούτως ή άλλως (και στο σημείο αυτό, είναι συχνά ένα σύνολο σκουπίστε μείον τα περιφερειακά, τα περιστασιακά το HDD / CPU, κλπ), οπότε μπορείτε να το swap καλά σε ένα νέο PSU και να δεις.

Επειδή είναι τόσο παλιά, ίσως δεν θέλουν να αγοράσουν ένα καινούργιο - Έχω περίπου 3 PSUs που βρίσκονται γύρω από τον καθορισμό μόνο άλλους υπολογιστές, και αναμφίβολα θα βρείτε τόνους σε λιτότης καταστήματα (υπάρχουν περίπου 10 από αυτές σε τοπικό εδώ , όλα τα βαρέα στις 5 V πρόστιμο, αλλά για κάθε σύγχρονο υπολογιστή). Σίγουρα αξίζει ένα στιγμιότυπο για λίγα δολάρια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.