kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

A számítógép nem indul el! PS kérdés?

Reply

Téma eszközök
Old Október 12 2008, 17:31
Új tag Csoport

Default A számítógép nem indul el! PS kérdés?

Rendben vagyok, úgyhogy ez az írás egy barát, aki ezt a problémát:

Úgy mozgott a számítógép (ideiglenes) helye, és nem kötik be a jó teljesítmény bar. Volt egy vihar és a hatalom leállása és a következő alkalommal is ment, hogy bekapcsolja a számítógépet ... nem történt semmi.

Már vett egy pillantást, és nem történik semmi, amikor a hatalom gomb lenyomását (AC teljesítmény csatlakoztatva). Nem világít, nincs ventilátor, semmit (mint az, hogy ki).

Én egy rezisztencia ellenőrzésére A külső AC dugó van, és egy nagy ellenállást vonal semleges. Belül én is tettem egy rezisztencia vizsgálat, a Vörös-föld-föld és a sárga vezetéket. Mindkét engedett ellenállása 31 ohm és 200 ohm (azt hiszem, hogy ez a rendezés... Ha nem is lehet fordítva).

Ez a 2 éves számítógép. És nincs sok por a házban. Próbáltam a rezisztencia vizsgálat egy régi számítógép volt, és én nagyjából 63 ohm a piros és 1k ohm a sárga (újra fut le a memória, így lehetne fordítani).

Ami a feszültség. Én törölte a dugók a meghajtók és a CD-író és olvasott 0V DC és AC 0V akkor, amikor megpróbáljuk bekapcsolása.

Ugyancsak nincs LED fordult a mobo és a CPU nem spin.

Tehát én gondoltam, ha probléma van a PS, vagy ha van egy rövid meg a sort (mobo).

Köszi a segítséget.
Old Október 12 2008, 18:38
Donor Group

hangzik, mint annak a psu legtöbb likley de vette volna az alaplapot és egyéb dolgokat is, de most szeretném kezdeni a psu

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Október 13 2008, 03:35
Donor Group

Azt határozottan állítja, hogy az áramellátás ezen a ponton.

Általában, ha volt elég a szemetet minden más komponens, hogy rossz volt elég ahhoz, hogy megölik a PSU anyway (és ezen a ponton, ez gyakran a teljes törölje mínusz perifériák, néha a HDD / CPU, stb), így akár meg és a csere egy új PSU és nézd meg.

Mivel annyira régi, talán nem is akar vásárolni egy új - már mintegy 3 PSUs fekvő körülbelül csak a rögzítés más emberek számítógépeket, és kétségkívül megtalálható tonna at lelleg üzletek (volt mintegy 10 ezek a helyi itt , minden nehéz, de a +5 V bírság minden modern PC-hez). Mindenképpen érdemes egy lövés pár dollárt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A számítógép nem indul ... Súgó roo97ss Általános fémáru Chat 21 30. december 2008 14:40
Számítógép megpróbálja elindítani, de ...... Primal Rage Outdoors Általános fémáru Chat 9 10. december 2008 12:32
Számítógép Start Up morrowj112 Általános fémáru Chat 5 15. Szeptember 2008 15:55
Sajátgép nem indul Up? windows3001 A Windows operációs rendszerek 8 5. március 2008 14:20
A számítógép nem indul chaz100 Általános fémáru Chat 4 1. február 2008 07:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.