![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rendben vagyok, úgyhogy ez az írás egy barát, aki ezt a problémát: Úgy mozgott a számítógép (ideiglenes) helye, és nem kötik be a jó teljesítmény bar. Volt egy vihar és a hatalom leállása és a következő alkalommal is ment, hogy bekapcsolja a számítógépet ... nem történt semmi. Már vett egy pillantást, és nem történik semmi, amikor a hatalom gomb lenyomását (AC teljesítmény csatlakoztatva). Nem világít, nincs ventilátor, semmit (mint az, hogy ki). Én egy rezisztencia ellenőrzésére A külső AC dugó van, és egy nagy ellenállást vonal semleges. Belül én is tettem egy rezisztencia vizsgálat, a Vörös-föld-föld és a sárga vezetéket. Mindkét engedett ellenállása 31 ohm és 200 ohm (azt hiszem, hogy ez a rendezés... Ha nem is lehet fordítva). Ez a 2 éves számítógép. És nincs sok por a házban. Próbáltam a rezisztencia vizsgálat egy régi számítógép volt, és én nagyjából 63 ohm a piros és 1k ohm a sárga (újra fut le a memória, így lehetne fordítani). Ami a feszültség. Én törölte a dugók a meghajtók és a CD-író és olvasott 0V DC és AC 0V akkor, amikor megpróbáljuk bekapcsolása. Ugyancsak nincs LED fordult a mobo és a CPU nem spin. Tehát én gondoltam, ha probléma van a PS, vagy ha van egy rövid meg a sort (mobo). Köszi a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hangzik, mint annak a psu legtöbb likley de vette volna az alaplapot és egyéb dolgokat is, de most szeretném kezdeni a psu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt határozottan állítja, hogy az áramellátás ezen a ponton. Általában, ha volt elég a szemetet minden más komponens, hogy rossz volt elég ahhoz, hogy megölik a PSU anyway (és ezen a ponton, ez gyakran a teljes törölje mínusz perifériák, néha a HDD / CPU, stb), így akár meg és a csere egy új PSU és nézd meg. Mivel annyira régi, talán nem is akar vásárolni egy új - már mintegy 3 PSUs fekvő körülbelül csak a rögzítés más emberek számítógépeket, és kétségkívül megtalálható tonna at lelleg üzletek (volt mintegy 10 ezek a helyi itt , minden nehéz, de a +5 V bírság minden modern PC-hez). Mindenképpen érdemes egy lövés pár dollárt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógép nem indul ... Súgó | roo97ss | Általános fémáru Chat | 21 | 30. december 2008 14:40 |
| Számítógép megpróbálja elindítani, de ...... | Primal Rage Outdoors | Általános fémáru Chat | 9 | 10. december 2008 12:32 |
| Számítógép Start Up | morrowj112 | Általános fémáru Chat | 5 | 15. Szeptember 2008 15:55 |
| Sajátgép nem indul Up? | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 5. március 2008 14:20 |
| A számítógép nem indul | chaz100 | Általános fémáru Chat | 4 | 1. február 2008 07:50 |
| Téma eszközök | |
| |