![]() |
|
| |||
| |||
| טוב אז אני כותב את זה בשביל חבר שיש לו את הבעיה: הוא העביר את המחשב א (זמני) מיקום ולא הכניסו אותו לחבר טוב כוח בר. הייתה סופת ברקים ו כוח outage ו בפעם הבאה הוא הלך כדי להפעיל את המחשב ... שום דבר לא קרה. אני כבר נלקח לראות את זה ושום דבר לא קורה כאשר מתג ההפעלה הוא לחוץ (AC הכוח מחובר כהלכה). לא האורות, לא פאן, לא משהו (כמו זה כבוי). עשיתי א התנגדות לבדוק על החיצוני של א.כ. הכנס יש התנגדות גדולה עבור קו עד ניטרלי. אני בפנים גם עשו בדיקה של עמידה על האדום לקרקע ואת חוטי זהב לקרקע. שניהם yielded resistances של 31 ohms ו 200 ohms (אני חושב שזה של הצו... אם הם לא יכולים להיות בהיפוך). זהו 2 בן המחשב. בנוסף, אין הרבה אבק בתוך מעטפת. ניסיתי את המחתרת בדיקה על המחשב הישן היה לי ויש לי בערך 63 ohms עבור אדום 1K ohms עבור Yellow (שוב מפעיל את הזיכרון, כך הם יכולים להיות מהופך). מבחינת מתח. אני מוסרת את plugs מתוך כוננים התקליטור מבער ולקרוא DC 0V ו 0V AC כשניסה כוח למעלה. כמו כן, אין להפעיל את LED mobo ואת CPU אינו התפנית. אז אני תוהה אם הבעיה שלי היא את נ.ב. או אם קיים קצר את קו (mobo). תודה על העזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו את PSU ביותר שלה likley אבל זה יכול להיות לקחו את לוח האם ועוד דברים עם זה אבל עכשיו אני מעוניין להתחיל עם PSU
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי בהחלט אומר את החשמל בשלב זה. באופן כללי, אם זה היה רע מספיק כדי אשפה בכל רכיבים אחרים, זה היה רע מספיק כדי להרוג את PSU בכל מקרה (ו בשלב זה, היא לעתים קרובות כ לנגב מינוס היקפיים, מדי פעם את HDD / מעבד וכו '), לכן ייתכן כמו ובכן swap חדשה PSU ולבדוק את זה. מאז זה כל כך ישן, אתה עלול לא רוצה לקנות אחד חדש - יש לי בערך 3 PSUs שוכב מסביב רק מפני קביעה של אנשים אחרים למחשבים, ו בלי ספק אתה יכול למצוא בחנויות טון בשעה חסכון (היו שם בערך 10 מהם בבית מקומית אחת כאן , כל הכבד על +5 V אבל בסדר עבור כל מחשב מודרני). בהחלט שווה זריקה של כמה דולרים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב לא נדלק ... עזרה | roo97ss | כללי חומרה צ 'אט | 21 | 30 דצמבר 2008 14:40 |
| המחשב מנסה להפעיל אבל ...... | ראשוני להזדעף בחוץ | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -10 דצמבר 2008 12:32 |
| המחשב להתחלה | morrowj112 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 15 ספטמבר 2008 15:55 |
| המחשב שלי לא לקפוץ? | windows3001 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | ה -5 בחודש מרץ 2008 14:20 |
| המחשב לא נדלק | chaz100 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | ב -1 פברואר 2008 07:50 |
| שרשרת כלים | |
| |